celite-na-vsqka-zodiq-evolife-bg

Овен
Не се ласкай, че умееш да бъдеш напорист, бърз и пробивен. Всички знаем, че можеш да бъдеш нахален и да не ти дреме за мнението на никого, докато си куфееш на воля и правиш точно това, което искаш. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да изслушваш, да не прекъсваш, да изчакваш, да не бързаш, да се съобразяваш и умееш да се поставяш в обувките на човека, с когото общуваш. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и човека да си вдъхновил.

Телец
Не се ласкай, че умееш да проявяваш постоянство и усърдие във всичко, което правиш. Всички знаем, че можеш да бъдеш скучен и да не ти дреме за мнението на никого, докато си правиш едно и също ден след ден, без дори да ти прави впечатление. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да излезеш на бойното поле и да правиш неща, които ще те карат да усещаш силни емоции. Да се страхуваш, да рискуваш, да се променяш и трансформираш. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и уреден живот и дом да си си сътворил.

Близнаци

Не се ласкай, че умееш да си сладък, забавен и любознателен. Всички знаем, че можеш да бъдеш социална пеперуда, която се среща с десетки хора, разказва една и съща случка на всеки човек по различен и все по-украсен начин, без дори да ти прави впечатление, че вече граничи с измислица. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да спреш да бъдеш винаги това, което ще кара всички да ти се радват, а да станеш сериозен и принципен. Да изостриш езика си и да се научиш да режеш с него, там където е нужно. Спри да се занимаваш с кой, какво, на кого, казал и всички човешки клюки, позволи си да вникнеш в дълбочина и да възприемеш написаното между редовете, доверявайки се единствено и само на интуицията си. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и книги да си изчел.

Рак
Не се ласкай, че умееш да си сладичък, да се грижиш, да готвиш хубави нещица и да украсяваш себе си и домът си с най-различни финтифлюшки. Всички знаем, че можеш да бъдеш неразбран поет и артист и по цял ден да се занимаваш с несвойствени неща, които да отлагат момента, в който ще ти се наложи да излезеш навън сред хората. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да започнеш да работиш усърдно и дисциплинирано, да се погрижиш за здравето на тялото си и да започнеш да катериш върхове, които дори не си вярвал, че можеш да изкачиш. С “не мога” не става – няма хора, които да са се родили знаещи можещи. Ще станеш от можещите като си поставиш цел и се научиш да я следваш неотлъчно. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и красиви неща да умееш да сътворяваш.

Лъв
Не се ласкай, че умееш да си сърцат, топъл и весел непрекъснато. Всички знаем, че идеално ти пасва ролята на човекът Слънце и не ти дреме за мнението на досадните хора, които явно не те оценяват и просто ти завиждат, че си перфектен. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да възприемеш другите като продължение на теб самия и да осъзнаеш, че всички сме на едно равнище и всички заслужаваме равни условия. Научи се да виждаш проблема в себе си, а не винаги да сочиш другите и да очакваш те да се променят и възприемат твоя мироглед. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и гордо и уверено да вървиш.

Дева
Не се ласкай, че си интелигентен, че си състрадателен и добър човек. Знаем, че умееш да изяждаш по десет книги на ден и да се информираш в детайл за всичко, което те интересува. Че можеш да бъдеш маниакално фиксиран върху благосъстоянието на физическото ти тяло, да си изряден и да миришеш на всички прекрасни кремчета и сапунчета, до които можеш да се докопаш. Много си добър в забелязването и отбелязването на грешки, да, това също го знаем. Но това, което ти не знаеш е, че учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да спреш да си вреш носа в чуждите работи и да оставиш хората да и чупят главите, който, както пожелае. Не е твоя работа да спасяваш никого, твоята работа е да се фокусираш върху себе си и собствените си усещания. Да избягаш от рационалното мислене и да се слееш с невидимото, с енергиите отвъд пипаемата ни реалност. Да спреш да си създаваш правила, а да нарушиш всички заедно и завинаги. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, на колкото и човека да си роб… оп, имах предвид – да си помогнал.

Везни

Не се ласкай, че си културен, отзивчив и имаш уникален усет за изкуството, наред с бизнес нюха ти за това кое и как може да се продава добре. Всички знаем, че можеш да бъдеш винаги ухилен и да намериш общ език с всички, които видимо дори не понасяш. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да приемеш и грозните страни на живота и да видиш какво ти дават, вместо да се опитваш да напудриш всичко пред себе си и пред другите. Животът може и да е суров на моменти, но и това си има своя божествен смисъл. Време е да станеш малко по-остър, малко по-голям индивидуалист и да спреш да си мислиш, че цялото ти съществуване зависи от това да имаш човек до себе си, с когото всичко да е песен. Важно е да излезеш с рогата напред и да заявиш нуждите си ясно и точно. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и да си дипломатичен и отстъпчив.

Скорпион
Не се ласкай, че имаш рентгенови очи и умееш да виждаш мислите на хората още преди те да са ги осъзнали. Всички знаем, че можеш да бъдеш страшно черноглед и да не ти дреме за мнението на никого, защото знаеш, че всички така или иначе в един момент ще се обърнат срещу теб и предпочиташ още от сега да сте на нож. Черното е доста черно в този свят и е хубаво да сме подготвени за него, но ти на това учиш другите, себе си обаче трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да спреш да възприемаш света и всички в него, сякаш сте на война. Да избереш да се довериш на някого, вместо да си мнителен и готов да разконспирираш потенциалните му бъдещи планове за това как да те зареже и остави на произвола на съдбата. Знам, че се чувстваш сам срещу света и затова търсиш поне едничък човек, на когото да можеш да дадеш цялото си надрано от опита ти досега сърце, но този човек си самия ти. Важно е да обикнеш всичко в себе си, за да можеш да усетиш как цялата Земя ще те прегърне и ще те увери, че никога не си бил сам по начало. Направи всичките си врагове – приятели. Не съумееш ли да направиш това, нищо не си постигнал, колкото и дълбок и проницателен да си.

Стрелец
Не се ласкай, че имаш остър език, говориш директно и винаги си прав. Всички знаем, че можеш да бъдеш адски високомерен и да се правиш, че не ти дреме за мнението на никого, докато изписваш стена от текст по въпроса, което говори друго. И на по-плитко е забавно, стига си плувал в дълбокото. Учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да спреш да търсиш скритото значение в думите на някого и да ги приемеш буквално най-накрая. Да си признаеш, че имаш нужда от това другите да те харесват и че имаш нужда от това да се разбираш с тях, защото не си си толкова самодостатъчен, за колкото се представяш. Време е да спреш да си усложняваш самоцелно живота, само за да е драматично интересен и да приемеш, че можеш да научиш нещо и от чуждия опит. Не умееш ли това, нищо не си постигнал, колкото и мъдрост да притежаваш.

Козирог
Не се ласкай, че си отвратително хладнокръвен и директен и чувството ти за хумор парализира околните. Всички знаем, че си чичо Скруч и те интересува единствено колко продуктивно оползотворяваш времето си и какви резултати имаш от това. Ефективността, постиженията и социалният статус са много важни, но ти учиш другите на това. Себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да обичаш. Да се прибереш вкъщи при партньора си, да не го подхванеш от вратата с въпроси какво и как е правил цял ден и защо не прилича на нищо, а да го прегърнеш, целунеш и да си сготвите нещо вкусно и после да гледате сериалче на дивана. Важно е да приемеш, че не всички имат една и съща мисия на този свят, но всички се нуждаят от любов за да растат и да се развиват. Не умееш ли да проявяваш тази топлина и мекота, нищо не си постигнал, колкото и гърла да храниш чрез кариерата си.

Водолей
Не се ласкай, че не си от този свят и всичко земно ти е чуждо. Всички знаем, че си извънземно и виждаш бъдещето, но хайде наслади се малко и на настоящето. Спри да организираш протести, махай го тоя плакат, облечи и една тениска и спри да водиш война за мир. Хубаво е, че с примера и думите си учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да проявиш сърдечност, да спреш да се бунтуваш и да разбереш, че всеки знае най-добре какво е редно да направи. Интегрирай детското в себе си и се научи да се радваш на живота, вместо винаги да се стремиш да го изменяш от криворазбрана нужда за прогрес. Не съумееш ли да се научиш да се смееш и да се радваш от сърце, оценявайки уникалността на всеки един, нищо не си постигнал, колкото и фиктивни приятели да имаш.

Риби
Не се ласкай, че си брилянтен творец и дете-чудо, което някак по странни стечения на обстоятелствата се е озовало на тази планета. Всички знаем, че си изгубена душа, която има нужда от непрекъснато дундуркане, за да не се гръмне. Светът на емоциите, усещанията, невидимото и духовното е прекрасно място и ти учиш другите на това, но себе си трябва да отучиш от същото. Твоят урок е да стъпиш с двата крака на земята и да изградиш живота си тухла по тухла. Няма кой да те спаси, ти си дошъл, за да се спасиш сам от натрапчивите си мисли. Внеси ред във вида си, в дома си, във взаимоотношенията си с хората, в работата си, в емоциите си и чак тогава ще усетиш удовлетворение и истинско желание да останеш. Ще видиш, че всичко има смисъл, и че с уменията си всъщност можеш да си от помощ на много хора, които все още търсят посоката си. Останеш ли жертва и неразбран поет, писател или музикант, живеещ с два лева в джоба, нищо не си постигнал, колкото и гениален да си.

Вижте още: Поучителни приказки за всяка зодия

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    26
    Shares
  • 26
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *