horata-koito-kritikuvat-jivota-vi-evolife.bg

Често хората, които критикуват живота ви обикновено са едни и същи хора, които не знаят цената, която сте платили, за това къде сте днес.

Истинските приятели виждат пълната картинка на вашата душа.

Много хора ежедневно си позволяват да съдят и критикуват останалите хора около тях. Ако критикуващия знаеше, че по този начин всъщност критикува себе си и своите дълбоко заровени слабости, тогава едва ли би го правил.

Човек се дразни не от слабостите на другите, а от собсвените си рани и когато по пътя срещне човек със сходни рани, тогава те му напомнят за неговите и това го провокира да бъде изнервен.

Когато човек започне да критикува и да търси слабите места на останалите, по този начин той ги захранва със своята енергия и те се задълбочават още повече в тях.

Така освен, че вреди на останалите, той вреди и на себе си, защото цялата енергия, която излъчва със силата на бумеранг, рано или късно се връща към него.

Знайте, че колкото камъка хвърлите в чуждите градини, толкова повече ще има да чистите в собствената си градина. Такива са вселенските закони и който ги разбира, и използва добронамерено, ще постига успехи в живота си. Да, критиката може да бъде и градивна, но при положение, че е желана и обоснована.

Съветът ми към вас е да давате от себе си винаги това, което бихте били в състояние да приемете с наслада, защото ако вие самите не сте готови да приемете това, което давате, тогава по-добре не го споделяйте с останалите.

Изборът е във вашите ръце.

Вижте още:Правилата – или Аз критикувам ли те? Съдя ли те?

Pin It on Pinterest

Share This