zdrave-ot-prirodata-borov-prashec-i-bambuk-new-era-evolife.bg

Здраве на клетъчно ниво – какво е това?

Знаем, че човекът е много сложен и гъвкав механизъм. Известно е също, че нашият организъм, представляващ едно цяло, е настроен за самолечение, при условие че клетките на нашето тяло получават всички необходими биологично активни вещества. Въпреки това, в съвременните условия, за да осигури на тялото си с всички необходими не просто, в резултат на което ние не получаваме необходимите вещества. Преживяваща дистрофия, клетките на нашия организъм не се справят с възложените им функции, метаболитните и регенеративните процеси са нарушени, в резултат на което всички тъкани, цялото тяло, целият организъм започва да функционира в патологичен режим. Всяка болест започва с клетка.

Ако му дадем необходимите хранителни вещества, тялото ни ще започне да възстановява здравословния си поминък-процесът се подновява и реставрирано се полага в природата му. Как да предоставим на клетките на нашето тяло с всички необходими? Природата ни е дала тази възможност. В резултат на научноизследователска и развойна дейност, извършвана от нова ера, е създадено уникално лекарство от бор прашец „обществено достояние“, съчетаващо свойствата на хранителни продукти и лекарства! Препаратът е изработен от смес от цветен прашец от бор Masson и бор на Китай-уникални дървета, 95% от които растат в Китай. В това видео ще научите подробно състава на цветен прашец на китайски бор, свойства и приложение. Продуктът на бор прашец съдържа всички хранителни вещества, необходими за дълъг и здравословен живот.

Лабораторните тестове потвърдиха, че поленът съдържа повече от 200 известни биологично активни и хранителни компоненти. Цветен прашец на китайския бор се нарича „малък естествен килер на здравето“, съдържа хранителни и биологично активни вещества, като аминокиселини, витамини, микроелементи, ензими, флавоноиди, нукленови киселини, ненаситени Мастни киселини, хранителни влакна и т. н. всички те са рационално комбинирани, осигуряване на пълен набор за клетъчно хранене, премахване на потенциалната заплаха от клетъчно гладуване, регулира функциите на тялото, увеличаване на имунитета, създаване на имунна бариера и Укрепване на постоянната защита на нашето здраве. „Like“, напишете коментари. За въпроси, които се свързват с контакт за придобиване, използване и сътрудничество: Официален представител на New Era Health Indusntry- купи от тук

borov-prashec-cena

 

БОРОВ ПРАШЕЦ „GUOZHEN“ 
Биологично активна хранителна добавка

ЦЕНА: 40 лв.      

Pin It on Pinterest

Share This