nishto-ne-e-vechno-evolife.bg

Нищо не е вечно.

Понякога хората идват в живота ни, за да ни покажат кое е правилно и какво не е наред. Да ни покажат кой може да ни научи да обичаме себе си, за да се чувстваме по-добре за известно време или да бъде просто някой, който да бъде с нас за кратко и да си отиде от живота ни.

Не всеки ще остане завинаги и въпреки това трябва да продължим, да се изправим и да им благодарим за това, което ни дадоха.

Вижте още: Каква е мисията ни на Земята?

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
 •  
 •  
3 Responses to Нищо не е вечно
 1. Вечно е това което оставят във вас след себе си…

 2. Търсех автора на картината… използвана е на много места, но някак си остава неизвестен… „Нищо не е вечно“ по никакъв начин не се връзва с текста отдолу… Това, че хората идват и си отиват от живота ни, допринасяйки за изграждането ни като личности… въобще не означава, че всичко е преходно. Сещам се за една мисъл на Хераклит: „Всичко тече, всичко се променя“ Ако
  всичко течеше, можеше и всичко да се променя, ама някак не съм съгласна с
  това…. Не всичко тече… а това, че не виждаш нещо, не означава, че то
  не съществува. Разбира се това е ако гледаме глобално на нещата. Иначе в малката картинка на краткия живот пред нас може и да е почти вярно.

 3. Yoliana Ivanova Mihailova 26.10.2015 at 6:49 Отговор

  DA TOVA E ISTINATA NO IMA NESHTA KOITO NE SI NAPRAVIL ILI ISKASHDA NAPRAVISH NO NYAKOI TI OTNEMA TOVA PRAVO KAK I PO KAKAV NACIN I ZASHTO TI TRYBVA DA SI PROVODNIKA ZA DA IM ISPLATISH TEHNIYAT GRYH ILI KARMA MNOGO MI HARESA TOVA NO MI E INRESENO CE MNOGO OT HORATA NE ZNAIYAT CE DYSHITE JIVEYAT


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *