silata-na-misulta-evolife.bg

Когато милиони хора съсредоточат своето внимание върху това да слушат едни и същи думи, да гледат едни и същи изображения и да слушат едни и същи описания, се генерира огромно количество енергия и се създава масова мисъл-форма. Мисъл-формите са вибрационни шаблони, които съдържат инструкции за проявяването на реалността.

Медиите улавят вашето внимание и след това програмират вашето въображение, основно прекъсвайки вашия уникален съзидателен подтик да проявявате своята реалност, както и вашето желание да познаете себе си.

Вие сте били обработени да вярвате, че всичко, което ви е необходимо да знаете сега може да се намери в прекрасния свят на електронните кутии и в информацията и в забавленията, които те съдържат. Когато обаче “новините” се представят като непрекъснати съобщения за война, се създават чувства на отчаяние и безнадеждност.

Получава се една парализа на силата, тъй като вас ви убеждават, че единствената реалност е това, което е описано и предписано от авторитетите в кутията.

Реалността се създава и произвежда от всеки един от вас и онези, които искат да контролират света са скривали това познание като добре пазена тайна. Вашето въображение е безценен и удобен инструмент за развиване и упражняване на вашето внимание в посока към създаването на това, което искате в живота. Във въображението всички мисли са реални.

Таня Касабова-Христова

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  
6 Responses to Силата на мисълта
  1. Добре заварил от другата страна съннико 🙂

  2. Гергана Иванова 26.10.2016 at 9:18 Отговор

    Да, само във въображението мислите са реални.


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *