Мерилин Монро - цитат

Замисляли ли сте се защо в днешно време толкова много интелигентни и разкошни жени си стоят необвързани? Е, те са сами не защото имат прекалено високо мнение за себе си или защото вярват, че превъзхождат останалите, а защото просто не могат да открият личността, достойна за любовта и уважението им.

Не че се страхуват, че някой може да им разбие сърцето барабар с всичките надежди, или че се интересуват само от преследването на кариерните си цели и постигането на статус. Не. Достойнството им не им позволяват да започнат отношения с някого, само за да не са сами.

Те не искат да губят времето и енергията си с някой, който не успява да върви редом с тях във всички сфери на живота. Това изключва да бъдеш с човек, на когото му липсват самоувереност и топли чувства, и не полага минимално старание за вашите отношения.

И така, ако се чудите защо толкова много интелигентни и зашеметителни жени решават да останат сами в днешно време, ето ви 7 логични причини:

1. Имат много високи стандарти.

Тези жени са наясно със стойността си и няма да склонят да бъдат с някой, който не е съвместим с тях. Половинката им трябва да притежава всички необходими качества, които този тип жена търси в един мъж. Това да е борбен, самоуверен, незавизисим и деен означава много!

2. Влагат много усилия и енергия в успеха си във всяко отношение.

Умните и прекрасни жени на 21-ви век правят всичко възможно да бъдат напълно независими и да не спират да се развиват на лично и професионално ниво. Те не могат да чакат нещата да се свършат сами. От друга страна изглежда, че при мъжете мотивацията да се целят нависоко и желанието да се посветят на нещо, са все по-рядко срещани. Липсата на тези качества просто отблъква съвременната, космополитна жена.

3. Те вече се чувстват цялостни.

Този тип жени не се нуждаят от друг човек, за да се почувстват емоционално завършени и задоволени. Те вече имат невероятни приятели и кариера. Те са винаги отворени за нови цели и предизвикателства, в които да се впуснат. Ако решат да бъдат с някого, той трябва да уважава и да може ако не да стимулира, то поне да се съобразява с интересите им.

4. Не могат да понасят глупости.

О, да! Този тип жени не биха позволили на някой да си играе с чувствата им, и не могат да толерират лъжи и изневери. Вероятно са си патили неведнъж от това в миналото и не биха допуснали отново да бъдат манипулирани.

5. Детската мечта да се омъжат за принца на бял кон се е изпарила.

Ха, те са пораснали и вече не вярват в заблуди. Не им трябва съпруг, за да се чувстват сигурни и защитени. Не им трябва някой, който да им се радва докато спят. Наясно са и че не им е необходим мъж, за да имат деца. Те не изпитват страх да бъдат самотни майки и сами да си проправят пътя към щастието.

6. Не допускат да са втора дупка на кавала.

Тези жени винаги са на първо място и не биха се примирили с по-малко от това. Ако мъжете са толкова наивни да вярват, че могат да заменят такава жена с първата срещната в Tinder, жестоко грешат. Тези жени имат шесто чувство и ако доловят, че нещо става зад гърба им, това ще бъде краят.

7. Мъжете се страхуват от умни, привлекателни и независими жени.

Жените са наясно с тази своя власт. И все пак не биха отишли дотам да се преструват на наивни или глупави, само за да не намалят увереността на човека до себе си, или не дай си Боже да се почувства по-нисш от тях. При тези жени важи правилото „по-добре сама, отколкото зле придружена“ и ако на мъжете днес това им се струва страшно, си е напълно в тяхна загуба.

 

Прочетете още:
Как да имаме пълноценна връзка? Любовните съвети на Петър Дънов

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    216
    Shares
  • 216
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *