15-вида-целувки-и-техните-значения-evolife.bg_

Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито дума и да разберете чувствата на партньора си, без да зададете нито един въпрос. Може да се състои от най-незабележителното движение на устните , но в него са включени всички наши емоции.

Целувката е загадка, на която е необходима интерпретация. Въпреки че не забелязвате, всекa вашa целувканоси отпечатък на вашите мисли и носи в себе си различнo съобщение и трябва да бъде правилно интерпретирано. Не е лесна задачата да научите кое съобщение иска да ви предаде партньора чрез целувка, но не е невъзможна мисия.

Всичко, което трябва да знаете:

Какво значение се крие зад всеки тип целувка.

С целувка по устните казваме – „Обичам те и те чувствам много близък/близка.“ Ако това е първата целувка, то тя е израз на надежда за задълбочаване на отношенията. Също така може да бъде израз на приятелски взаимоотношения.

С целувка по ъгълчето на устата правим предложение „Не съм сигурен, че искаш да сме повече от приятели, но аз съм готов/а да опитаме.“ Между интимни партньори е послание за „скъсяване на дистанцията“ в момента.

С целувка по ръката казваме колко се възхищаваме от партньора и показваме, че го/я уважаваме като личност.

С целувка по челото или главата казваме колко сме загрижени за другия. Наричат я още „бащинска целувка“. Когато мъжът целува жената по челото, означава че се тревожи за нея и я подкрепя. Също така тази целувка е израз на благословия.

С целувка по ухото казваме на партньора, че сме готови да се впуснем в любовна игра.

С целувка по окото казваме на партньора каква нежност и чисти чувства изпитваме към него/нея. С думи би могла да се преведе като „Ти си моето нежно момиче/момче.“

Целувката със затворени очи казва на партньора „Потапям се изцяло в твоите целувки.“

Целувката със отворени очи казва „Не мога да ти се наситя.“

Целувка по нослето означава „Ти си толкова сладка/сладък – направо ще те изям!“

С целувка по врата показваме желание за нещо повече от целувки. Буквално означава – „Искам те, сега!“

Да се изразяваш без думи е вълнуващо, секси, разпалващо. Споделете с вашия партньор коя целувка какво казва и се наслаждавайте на чувствено общуване без думи. Дайте израз на емоциите и чувствата. Нека разумът да отстъпи и да отворим място за повече наслада.

И накрая: знаете ли защо затваряме очите си когато спим, когато мечтаем, когато се молим, когато се целуваме, когато се любим? Някои казват, че затваряме очи, защото най-красивите неща се виждат със сърцето.

Като всеки език, и езикът на целувките е много богат. Затова е добре да не спираме да учим езика на целувките и да му се наслаждаваме.
Приятно „учене“!

Вижте още: Най-романтичните неща които можеш да направиш за нея/него

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *