money-online-copywriting-evolife.bg

Как да печелим пари онлайн без фиксирано работно време?

Ако искате да печелите без кой знае каква инвестиция, ако искате да работите от вкъщи, ако искате да нямате шеф на главата си и фиксирано работно място, то тази статия е точно за Вас!

Вижте още: 10 от най-добрите начина да инвестираме парите си

Представяме ви 4 от най-добрите начини да печелим пари онлайн

Affiliate Marketing – много популярно средство в момента в България за генериране на онлайн приходи.

Ако сте блогър или собственик на уебсайт можете да се включите в някоя афилейт програма и да печелите от комисионна. Всичко е в това, че ако успеете да насърчите вашите потребители да закупят даден продукт на вашите партньори, Вие печелите комисионна от всяка продажба. Колкото повече насърчени продажби, толкова повече приходи за Вас.

Важно: има много уебсайтове, които предлагат подобни програми, но са фалшиви и няма да получите дори стотинка, затова избирайте внимателно! Ето някои най-добрите партньорски маркетингови сайтове, които са утвърдени в Интернет обществото.

https://affiliate-program.amazon.com/

https://Elance.com

http://www.freelancer.com/

http://www.2leva.bg/

http://grabo.bg/affiliate/

affiliate-marketing

Как да печелим чрез affiliate marketing

Писане на уникални статии – писането на уникални статии е друг начин да печелите пари онлайн. Концентрирате се върху определени сфери и пишете уникално съдържание за тях. Също така може да правите пари онлайн, като публикувате мнения за някоя компания и ревюта за нейните продукти, но за това пак изисква да имате задълбочен поглед към тази компания и предлаганите от нея услуги/продукти. Ето и някои препоръчвани чужди сайтове:

http://hubpages.com/

http://www.squidoo.com/

http://www.about.com/

Съвети:

– Включвайте често използвани думи;

– Не използвайте дълги описания;

– Структурирайте добре своята статия; Freelancing

– Freelancing-а е най-ефикасният и тенденциозен начин да се печелят пари онлайн, чрез собствените ви качества.

Чрез различни сайтове може да правите разнообразни проекти и задачи, чрез които да си докарвате допълнителни средства. Ако имате нужда от офис, но нямате нужните средства, то може да се възползвате от места, на които се предлагат споделени работни пространства!

Ето и някои от най-популярните уебсайтове с такава насоченост:

https://www.elance.com/

http://www.freelancer.com/

http://www.guru.com/

http://fiverr.com/

Най-важното нещо, което трябва да разберете е, че най-добре се правят пари онлайн, когато използвате своите необикновени умения. Ще ви препоръчаме Fiverr. Там има различни области, в които може да се изявявате. Като започнете от правене на елементарна Powerpoint презентация до дизайн на визитка. Важно е да знаете, че всеки проект струва 5 долара, като към него може да си добавяте още доходи. Сайтът ви позволява да искате бакшиш за добре свършена работа или други екстри, които увеличават печалбата ви. Този сайт е просто невероятен и там намират хора с най-различни таланти. Без проблем може да си изкарвате по 20-25 долара на ден.

evolife.bg-suveti-za-otkrivane-na-sobstven-biznesВижте още: 5 лесни стъпки към откриване на собствен бизнес

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *