7-iztochnici-na-losha-energiq-i-kak-da-se-spravim-s-tqh-evolife.bg

Негативизмът е нещо, което не е необходимо на никой в живота му.

Бягайте от негативните хора и се отървете от собствените си източници на лоша енергия. Всеки от нас може да живее пълноценно и да сбъдва мечтите си, но първата стъпка към това е избягването на негативизма.

1. Няма място в живота за всички тези съобщения и думи от други хора, които ви демотивират. Колкото по-скоро ги изтриете от вашите спомени, толкова по-бързо ще осъществите мечтите и ще постигнете целите си. Старайте се в сърцето си да направите място само за положителните, окуражаващи изречения, които могат да ви мотивират.

2. Лошите връзки, независимо дали става дума за любовни, приятелски или работни, могат да се отразяват негативно на вас и живота ви. Точно затова с тях трябва да бъдете много внимателни и да не хабите енергията си за неща, които не си струват. Ако връзката с даден човек повече ви натоварва, отколкото зарежда с енергия, време е да сложите край!

3. Ако ви трябва подкрепа в живота, потърсете на тези места, където има любов. Не забравяйте, че там където няма любов, няма подкрепа.

4. Тревожността е огромен източник на негативизъм. Това е чувство, с което ежедневно се сблъскваме, но това не означава, че трябва да му позволим да поеме контрола върху нас. Работете над различни методи за отпускане, положителни мисли и се обграждайте с хора, които вие искате.

5. Спрете да формирате негативни очаквания! Това е най-малкото, което можете да направите за себе си. Опитвайте непрекъснато да мислите позитивно и така ще повлияете изцяло върху вашите убеждения и нагласи. Ще се изненадате от това, което ще се случи.

6. Трябва да се отървете от негативната обстановка. Вие със сигурност не сте наясно  колко лошо може да влияят хората, които виждат всичко в черно. Ако искат те могат да си продължат така, но вие трябва да намерите положителни хора, които ще ви измъкнат от тъмнината.

7. Накрая най-трудното нещо, което трябва да направите е да се отървете от съмнението в себе си. Трябва да намерите начин да накарате този лош вътрешен глас, който ви казва, че няма как да успеете, да замълчи. Ако се съмнявате в себе си, няма как и другите да не го правят. Всичко е възможно, ако се иска, не забравяйте това!

Вижте още: Премахнете поредицата от негативни обстоятелства в живота и обърнете късмета във ваша полза

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    6
    Shares
  • 6
  •  
4 Responses to 7 източници на лоша енергия в живота и как да се справим с тях
  1. Неподходяща снимка. Въвежда ума в заблуждение. Познайте защо.


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *