vzaimootnosheniq-vrazki

Истинска или фалшива е връзката ви?
Искате ли да разберете дали връзката ви е истинска? Тук са осем признаци, които показват, че всичко не е толкова сериозно.

1. Знаете ли достатъчно един за друг?
Ако прекарвате много време заедно, трябва незабавно да започнете да изграждате навици и практики заедно, но знаете ли малко неща един за друг като любими филми или най-големите страхове? Ако не знаете дори някои от малките неща един за друг това означава, че нищо не е сериозно.

2. Вие само се мотаете заедно.
Когато една двойка наистина иска да бъде заедно, те искат целия свят да знае за това. Ако и двамата не сте разкрили пред приятели и роднини за вашата връзка, а само излизате, когато другите не са наоколо, лицето с което говорите вероятно не иска другите да знае, че сте заедно.

3. Никога не обсъждате сериозни теми.
Помислете за нещата за които говорите като сте само двамата. Ако вие никога не говорите за сериозни неща това означава, че и отношенията ви не са достатъчно сериозни. Сериозните взаимоотношения имат сериозни дискусии.

4. Страхувате се да разкриете себе си.
За да бъде една връзка открита и честна вие трябва да се чувствате удобно и да разкриете себе си пред другия, дори ако ви се струва, че това може да повлияе зле. Когато се страхувате да говорите за себе си от страх да не повлияете зле на връзката ви, отношенията ви не са взаимни и здрави.

5. Сексуален натиск.
Внимавайте, ако чувствате че сте под постоянен сексуален натиск то във връзката ви липсва сериозен ангажимент и най-вероятно не е сериозна. Когато сте в сериозна връзка с някой, който се грижи за вас, няма да чувствате подобен натиск. Също така постоянното изискване за секс е червен флаг. Човек, който е сериозен за вас няма да застраши отношенията ви заради това.

6. Никога не сте се запознавали с приятелите му.
Човек, който иска сериозни взаимоотношения и бъдеще с вас той ще ви запознае с приятелите си за да види реакцията им. Ако сте били заедно известно време и той никога не ви е запознавал с тях, това е поради две причини: той не смята нещата между вас за сериозни или се тревожи за реакциите на приятелите си.

7. Търси нови запознанства
Ако партньора с който сте ви каже, че иска да се запознаете и с други хора, това означава, че той все още е любопитен за това какво има наоколо и не иска да се ангажира с вас.

8. Разстояние.
Когато партньора ви държи постоянно на страна, това означава(без да ви го казва), че той има проблем с вас и вашата връзка. Докато разстоянието е нормално за тях и е знак, че не иска да бъде с вас и не знае как да ви го каже.

Продължете с повишено внимание.
Обърнете внимание на тези осем предупредителни знаци. Ако срещнете някой от тях във вашата връзка се очертават неприятности. Върнете се една крачка назад и помислете за до къде искате да стигнете с вашата половинка. Ако нещата продължават така, всичко може само да се влоши.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *