9-priznaka-che-ste-otkrili-srodnata-dusha-evolife.bg

Споменавам думата „Сродна душа“ към група хора, за които и вие е добре да хвърлите едно око. Идеята е, че има един магически човек за вас, в който ще се влюбите веднага и никога няма да повярвате, че това е реалност.

Какво всъщност значи  – поне за много хора инстинктивно е свързване в най-дълбокото ниво и ви позволява да израствате като личност в отношенията. Когато това лице е романтичен партньор, вие сте намерили наистина нещо специално.

И така, как да разберете, че сте го намерили? По-долу екип от експерти, любов и взаимоотношения определят най-силните признаци.

1.Да комуникирате без да говорите.

Сродните души могат да се разчитат помежду си като отворена книга. Те са свързани пламенно на всяко ниво на битието. Човек може да допълва на другия изреченията, те могат да вдигнат телефона и да се потърсят по едно и също време или като те просто не могат да бъдат без пратньора си.

Сродната душа също знае как да отговори на вашите емоционални сигнали. Те остават затворени, когато вие отказвате да им дадете пълното си внимание, хващат ръката ви, когато сте несигурни, лъчезарни са и ви прегръщат, когато сте радостни или наранени.

2.Вие знаете вътре в себе си, че сте един за друг.

Старата поговорка „Когато знаете, вие знаете“, е вярна, когато става въпрос за връзката между сродни души. Обикновено има изнайнически знак, който ви позволява да ознаете, когато истинската любов е пристигнала – гласа в главата ви, усещане за признаване странно чувство в стомаха, че това е някой специален за вас.

3.Физиохимията е осезаема…

…и електричеството, което смятаме, че не просто се случва на сксуално ниво.

„Дръж ръката на сродната душа и хвърли духа си в една вихрушка, дори много години в отношенията“

4.Чувствате се напълно комфортно, когато сте заедно.

Сродните души са свързани с лекота и от разстояние и показват истински чувствата си без страх от съдебно решение. Сродните души се чувстват комфортно, когато са заедно. Много хора казват, че е лесно да се отпуснете пред това лице и да се оставите да бъдете уязвими.

Това е този, който се отваря за вас – който позволява да погледнете вътре в него. Това е вид човек, който поема рискове за вашият вътрешен свят, вашите емоции и нужди.

5.Но във връзката не всичко е дъги и пеперуди. Той или тя ви предизвиква, както никой друг не може.

Връзката между сродните души, въпреки това, което хората може да приемат, не винаги е гладко плаване.

Сродните души не винаги са опаковани в идеалния пакет, физически или като житейски обстоятелства – нито пък означава, че връзката ще дойде без предизвикателство. Разликата още е, че на условията на жиот и трудни предизвикателства са засилване на властта, която става лепило, което държи заедно през трудните времена и помага от вас да станете най-автентични самостоятелно.

Нещо повече ние разчитаме да помогнат да се развиваме като хора.

Може да намерите Сродна душа, който е като скала, и че вашият партньор е човек, който активира бутоните ви и ви утежнява отначало, защото те носят с тях някои от по-трудните уроци за душата.

6.Може да не виждате с очите си всяко малко нещо, но вие сте на същата страница, където наистина има значение.

Връзката при сродните души не задължително означава, че двама партньори споделят едни и същи мнения, но че имат общи амбиции и цели.

По-малко становищата ще се различават, но сродните души обикновенно имат същите добродетели и ценности и виждат света през подобен ъгъл.

7.Взаимоотношенията носят и на двамата партньори чувство на вътрешно спокойствие.

Очевидно е, когато сте с неподходящ човек. Вие сте несигурно за отношнията и се притеснявате, че една погрешна стъпка ще доведе до загуба на вашия партньор. Това не е случаят със сродните души.

Вие се чувствате сигурни, че вашият партньор е с вас за дълги разстояния. Няма значение какво се случва във вашият живот, и двамата сте съгласни, че сте съотборници в него заедно. Вътрешния ви глас ви казва, че сте в една здрава връзка. Можете да имате доверие помежду си и да се чувствате уверени и комфортно заедно о се чувствате сигурни да обсъждате предизвикателни теми по зрял начин.

8.Вие и вашият партньор имате отделни самоличности, но сте изправени пред света като един.

Сродните души признават, че те са две части на едно и също цяло и никое външно влияние или външна материя не може да прекъсне тази връзка.

9.Вие може да сте в безизвестност помежду си за години, но изведнъж да откриете себе си готови за любов по едно и също време.

Когато става въпрос за истинска любов, времето е всичко. Има толкова много двойки, които са се срещали още в гимназията или такива, които са в един и същ кръг от приятели, но те никога не се свързаха.

Тогава един ден, те се връщат един при друг отново, понякога по магически начини и обичта им процъфтява.

Запазете отворени умовете и сърцата си, така че когато Сродната душа дойде и почука, вие да сте готови да отворите вратата.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  
2 Responses to 9 признака, че сте открили Сродната душа
  1. namerih srodnata si dusha i sme mnogo shtaslivi

  2. Това Вълшебник Илиян ли го е писал?


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *