ako-ne-poluchish-tova-koeto-iskash-to-znachi-idva-po-dobro

Ако не получите нещо, което искате, това означава, че нещо по-добро идва. Понякога е трудно да повярваме в това, но е истина и мнозина могат да го потвърдят.

Оценете настоящето. Никога повече няма да имате възможност да го преживеете отново. Не позволявайте моментът да мине покрай вас, докато мислите за други неща…

Някой ден може дори да ви е мъчно за това време, в което сега смятате, че преживявате най-трудните моменти. Освободете се от всички болезнени желания.

Повечето хора живеят всеки ден в състояние, което психолози наричат „свързан ум“. Това означава, че те свързват всички свои мисли с постигане на свои желания, на които отдават огромна важност. И когато не постигнат каквото са намислили, негативните чувства идват.

Много по-полезно е да развържем ума си от фиксидеите и да обръщаме внимание на онова, което междувременно получаваме, без дори да сме го искали – болезнено, но което пак е чудесно.

Разберете страховете си и бъдете благодарни за тях. Те са добър учител. Преодоляването им поражда гигантска победа над себе си, от която идват вътрешно удовлетворение, щастие в непозната форма, самоувереност. Позволете си да изпитвате радост.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    1
    Share
  • 1
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *