dali-vashata-dysha-se-nyjdae-ot-vdyhnovenie

Вдъхновение от света на изкуството

„Изкуството измива праха от ежедневието от душата“

цитат от художника Пикасо.

Какво ви е необходимо за вдъхновението на душата?

Дали това е изкуство, музика, танц или нещо друго, вие сте вдъхновени от него. Колко пъти сте спрели да гледате произведение на изкуството? Независимо дали е в витрината, в галерията или в къщата на някого. Искате да приемете изкуство, но нещо ви пречи да се чувствате свързани. Това не е истинско изкуство, а е рамка. Тази рамка предотвратява връзката.

Душата ни се нуждае от въздух. Въздухът е важен за душата, за да бъде здрав и чист.

Изкуството може да бъде един от многото начини да се изразявате. Всичко, което в крайна сметка избирате зависи от вашите таланти, навици, харесвания и неприязън. За някои градинарството може да бъде отлична дейност за душата, докато за други може да бъде печене, музика или танци. Включете тялото си с чувства.

Предимствата на вдъхновение на душата ви

Предимствата на душевното вдъхновение могат да бъдат много важни. Една от практиките, които вероятно сте чували в живота, е осъзнаването. Това може да бъде невероятен начин да вдъхновите душата си чрез редовна практика на осъзнаване. Това е нищо повече от просто да бъдеш в сегашното напрежение. Трябва да изключите тези мисли, които ви държат в състояние на постоянна тревога.

Дишането е чудесен начин да дишате душата си със сила и енергия. Ние черпим психическата енергия чрез дишането, което е известно като прана. Това е санскритска дума, означаваща „абсолютна енергия“.

Чрез контролиране и регулиране на нашето дишане, човек може да придобие по-ценен умствен енергиен източник.

Живейте живот, пълен с вдъхновение!

източник

http://www.esotericblog.ru/2017/08/blog-post_375.html

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *