Стани автор

send-your-story-for-life-evolife.bg-добави-своя-история

Благодарим ви за проявения интерес към EvoLife.bg. Бихме искали да чуем вашите истории за еволюцията в живота, но преди да се свържете с нас бихме искали да погледнете тези указания.

Защо да добавя своя история, мисъл, стихотворение или цитат в EvoLife.bg?

1. Ще популяризирате творчеството си!

Вашата публикация ще достигне до над 200 000+ читатели. EvoLife.bg получава повече от 500 000+ показвания всеки месец. Чрез споделянето на вдъхновяващи, мъдри или поетични статии, видео и изображения вие ще имате възможност да достигнете до точната Общност от хора.

2. Ще имате възможност да взаимодействате с единомислещи хора!

Ние от EvoLife.bg сме щастливи  да имаме силно чувствителни читатели, които обичат да коментират и споделят вдъхновяващо сдържание чрез своите профили в социалните мрежи.

3. Ще бъдете в добра компания!

Evolife.bg е Общност на автори, редактори, ментори, говорители и други изключителни творчески умове. Ако сте писател, треньор, творец или мечтател и искате да изразите себе си, да споделите опит или да популяризирате своята идея, продукт, услуга или курс тук е вашето място! Нека всички да бъдем част от една будна среда и заедно да постигнем хармония в живота си!

4. Ще имате шанс за развитие!

С добавянето на качествени материали в EvoLife.bg всеки има възможността да бъде да стане част от екипа на AdBox Медия или някоя от нашите приятелски медии.

Изисквания

1. Вашите публикации трябва да бъдат с уникално съдържание.

Това означава, че вашата публикация не е била публикувана на друго място, включително и във вашия собствен блог.

2. Дължината няма значение.

Ние не сме броячи на думи, така че няма значение дали е необходимо 500 или 5000 думи да разкажеш историята си.

3. Представяне.(препоръчително)

Включете ваша визитка с до 2 връзки, която ще се появи в долната част на вашата публикация.

4. Ограничени са промо публикациите.

Ако имате продукт или услуга, които искате да рекламирате молим да  добавяте до 2 линка към тях във вашата визитка, а не в рамките на вашата публикация. Връзки към други членове на bg  или други блогове са позволени.

[adrotate banner=“2″]

Права и условия

1. Електронни издателски права.

Ако вашата публикация бъде одобрена от нас, вие отдавате правата за публикуване в EvoLife.bg. Ако историята ви е избрана за публикуване тя ще включва вашето име и кратка биография.

2. Изображения.

Снимките в публикациите са нещо, което обикновено избираме ние, но ако имате предложение молим да ни уведомите. Повечето от изображенията които избираме идват от Flickr. Когато избирате снимки за вашия пост, убедете се че те са с Creative Commons лиценз и могат да бъдат използвани с търговска цел.

3. Публикацията ви може да бъде редактирана.

Ние обикновено оставяме историите така както ни бъдат изпратени, но в някои случаи може да бъдат редактирани неща като заглавие, граматика, формат и др.

4. Не изпращайте вашите публикации чрез HTML код.

5. Ще получите отговор до 2 седмици.

Целта ни е да четем и отговаряме на всяка гост публикация, която ни бъде изпратена, но има вероятност да пропуснем някой имейл, просто защото той е бил отбелязан в папка спaм или е бил случайно изтрит. Ако не получите отговор от нас в рамките на 2 седмици, изпратете ни вашата публикация отново.

[adrotate banner=“2″]

      Препоръки

1. Подходящо заглавие и описание.

Началото на една история е чудесен начин да вземем вниманието на аудиторията и може да помогне с по-голямо популяризиране в социалните мрежи.

2. Въпрос към читателя.

В края на всяка история въпросът към читателя е чудесен начин за насърчаване на дискусия.

3. Време на публикуване.

EvoLife.bg публикува 4-5 статии седмично (Понеделник, Сряда, Петък Събота и Неделя). Ако имате предпочитание за времето, което искате вашата публикация да бъде публикувана моля да ни уведомите.

4. Прикачете ваша снимка към вашият имейл.

Тази снимка ще бъде показана във вашата кратка автобиография. Можете да я прикачите когато ни изпращате имейл с вашето представяне.

5. Споделяне с вашият кръг от контакти в социалните мрежи!

 

Всичко това звучи ли ви добре? Ако е така моля свържете се с нас на имейл office@evolife.bg с тема „Гост пост представяне” или на полето за контакт по долу.

Ако ние решим да използваме вашата публикация, ще ви върнем отговор с предложена от нас дата в която ще бъде публикувана историята. В противен случай ще ви уведомим, че публикацията не е одобрена, за да може да я публикувате някъде другаде. Обърнете внимание : поради ограниченото време ние от екипа на EvoLife.bg предоставяме обратна връзка. Ако не получите отговор от нас в рамките на 2 седмици или историята ви не бъде одобрена сте добре дошли да ни изпратите нещо друго за разглеждане.

Споделете своята история, мисъл, стихотворение или вдъхновение в Платформата за Еволюцията в живота!

Очакваме с нетърпение вашите истории!

 

Екипът на EvoLife.bg

 

Димитър Георгиев – основател и редактор.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Моля попълнете кода по-долу
За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •