dreven-lek-za-vuzpaleno-gurlo-evolife.bg

Ето как да излекуваме възпалено гърло и сливици само за часове с този мощен лек!

Предците ни са знаели много естествени лекове, които са били ефикасни срещу много видове заболявания. Благодарение на големия им опит, тези чудодейни рецепти се предавали от поколение на поколение. За наш късмет тези рецепти все още не са забравени и са стигнали до наши дни. Факт е че нещо полезно и добро не може да бъде забравено!

Предлагаме ви да опитате много ефикасен и популярен лек, който може да ви помогне да се излекувате от сливици и възпалено гърло. Гарантираме ви, че ако решите да опитате тази древна рецепта, вие ще се оздравеете много бързо.

Обикновено резултатите се усещат след само 4 часа!

Натурален лек за лечение на сливици и възпалено гърло:

Съставки:

80 грама смлян кимион

250 мл вода

1 супена лъжица коняк или бренди

Указания:

Сложете кимиона в 200 мл водата и варете 15 минути. Ще получите желирана и гъста маса, прилична на утайка от кафе. Прецедете течността и добавете още 50 мл вода. Отново оставете течността да заври и когато я махнете от огъня, добавете 1 супена лъжица коняк или бренди. Това е, древният ви лек е готов за употреба!

Как да го пием?

Пийте по една супена лъжица от течността на всеки 30 минути. След само 2 часа ужасната болка в гърлото се притъпява и вече преглъщате по-лесно. Болката изчезва напълно след 4 часа лечение.

Бележка:

При тежки случаи лечението може да продължи по-дълго. Тази удивителна напитка се препоръчва за всеки, който страда от настинки и често има проблеми със сливиците и гърлото. В тези случаи можете да я пиете и превантивно.

Кимионът на зърна предоставя още много ползи за здравето!

Не забравяйте да споделите информацията с приятелите си, можете да помогнете на някого!

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    5
    Shares
  • 5
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *