dumite-koito-izpolzvame-imat-sila-evolife.bg

Думите, които използваме имат сила. Те създават реалността, в която живеем. Чрез тях ние предлагаме нашите вибрации на Вселената и получаваме в замяна подобаващи на нашата вибрация събития и хора. Или с други думи казано: каквото повикало, такова се обадило.

Има, обаче две магични думи, които програмират реалността ни толкова мощно, че ние сме напълно подвластни на тях.

Тези две думи: Аз СЪМ имат силата да преобърнат целият ти живот. Ти може би си ги виждал в положителни изрази, утвърждаващи  всичко това, което си пожелаваме да ни се случи. Тези благопожелания са не само мантри, но и молитва към Вселената.

Всеки път, когато кажеш тези думи всичко, което последва след това има силата да дефинира как ще се развие живота ти до конец.

Всичко, което знаеш с непоколебима увереност, че си ти завихря всички частици на Вселената в подкрепа на това, което заявяваш, че си. За съжаление тези две думи много рядко се ползват в положителна насока.

Обикновено това, което си казваш е: Безпаричен съм, стар съм вече, уморена съм от търсене на щастие и ненамиранеро му, дебела съм, без късмет съм в живота. Това, което правиш е с тези негативни аз-съм изречения да дефинираш твоята реалност и да привличаш към теб предимно такива ситуации и хора, които допълнително да затвърдят това знание, което ти носиш за себе си. Като се замислиш как тези аз-съм вярвания за теб се проявяват в живота ти?

Те са като дъвка залепнала за подметката на обувката. Трудно се махат и трябва доста чегъртане, за да се отървем изцяло от тях. Същото е и с негативната аз-съм матрица на съзнанието ни. За да промениш живота си, промени мисленето си.

Най-добре е да започнеш откъдето си. Огледай се около теб и виж какъв е живота ти. Той е следствие от аз-съм мислите, с които си програмирала съзнанието си с години наред. Твоята реалност е резултат от аз-съм мислите ти. Виж каква е реалността и я свържи с първопричината. Кои са аз-съм мислите, които завихрят това, което ти се случва сега?

Бих искала да те поканя на моят семинар Игри на Изобилие, където ще ти покажа как да настроиш цялото си същество на вълните на изобилието, на получаването на изобилие.

За автора:

Здравей kiki емотикона
Аз съм Цвети Петрова, обучителка с диплома от Международното Училище за Обучители (International Coach Academy).

Моето сърце е в това да уча хората как да се свързват с вътрешния си глас, как да материализират своите желания, и да създават собствени чудеса.

Приканвам те да промениш живота си към по-добро и да направиш нещо в тази насока сега!

Споделете и вашата история на http://evolife.bg/dobavi-istoriq/ и помогнете на повече хора да бъдат здрави, щастливи и осъзнати!

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *