izhvurlete-tezi-neshta-i-vednaga-zapochnete-da-jiveete-po-dobre-evolife-bg

Случва се домът ни да е уютен и удобен, но в същото време се задъхваме в него. Не буквално, разбира се, но сме направили неотдавна ремонт, а нещо не достига. Китайците, които имат отговор за всичко, смятат, че това се дължи на замърсеното пространство. Сред стотиците възможни вещи има три, които влияят особено вредно на цялата атмосфера. От тях идват и апатията, и безразличтието към живота и към хората наоколо. За да отървете жиллището си от негативната и застойна енергия, веднага се отървете от тези три неща.

1. Изкуствените цветя

izkustveni-cvetq-evolife-bg

Изкуствените цветя са мъртви цветя. Те гнетят дома ви като нищо друго. Не напразно народът казва, че живите цветя са за живите, мъртвите – за мъртвите. Даже най-красивите, изкусно изработени изкуствени китки не могат да заместят и най-простото жизнерадостно букетче маргаритки. Дори най-обикновеното цвете в саксия излъчва из къщата живителна енергия. Така че, садете орхидеи, мушкато, обикновена трева… А мъртвите букети дръжте надалеч.

2. Счупени съдове

schupena-vaza-evolife-bg

Не дръжте вкъщи пукнати или отчупени чаши, чинии и прочее посуда. Независмо от това дали тече или не. Пукнатините, казват китайците, са най-стабилният акумулатор на целия негатив, който се трупа в дома. От такива съдове трябва час по-скоро да се отървем, за да не се подлагаме на опасности. От стари времена съдовете са символ на богатство и охолство в една къща, а това означава, че пукнатината в чинията е пукнатина в благосъстоянието на стопаните. Дръжте вкъщи само здрави, красиви съдове, които ще пълнят жилището ви с радост и щастие.

3. Стари дрехи и обувки

stari-obuvki-evolife-bg

Износените, неизползвани и по някаква  причина неподходящи дрехи и обувки не бива да се държат вкъщи. Нищо добро няма да ви донесат. Много по-добре е да ги подарите на бедняците и бездомните. Така ще донесат полза и на вас, и на тях.

Ето какво казват още за ненужните вещи: ако искате да получите нещо ново, колкото се може по-скоро се избавете от старото. Тогава на вакантното място непременно ще дойдат чифт нови обувки или палтото, за което сте мечтали.

Вижте още: 7 източници на лоша енергия в живота и как да се справим с тях

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    1
    Share
  • 1
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *