jivot-bez-granici-evolife.bg

Смятаме, че живота е труден. Живееш, за да се мъчиш. Щом си беден , такъв ще си умреш. Всички мъже са еднакви. Няма пълно щастие…. 

Всичките тези убеждения ваши ли са или сте израстнали с тях! В колко такива мисли вярвате? Колко от тях са наистина ваши мисли и колко от тях са чужди? 

Още от малки деца сме засипвани с куп разбирания  на нашите родители и ограничения от средата, в която живеем . После идва и училището… И докато се опомним сме станали не личност, а развалина. Развалина, защото живеем не нашия си живот, а чуждия вследствие на разни – там – някакви – си – не наши убеждения. Но никога не е късно за промяна. Моята промяна започна на около 25 години ( макар че ми се вижда късно и жалко, че съм губил времето си да живея не така както искам). Един хубав преглед на вярванията, убежденията, мислите е много полезно нещо. Почистване на излишното и внасяне на новото, чистото, доброто, нашето си мислене. А както знаем МИСЛИТЕ предизвикват реалността ни!

Затова бъдете честни към себе си и ако наистина се обичате и държите на личността си и своя си живот,  загърбете чуждите идеали! Бъдете себе си! 1000 пъти по лесно става живеенето когато си ти! Когато си това, което си ти!

Вижте още: Защо повечето хора никога не разбират смисъла на живота си?

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *