kak-da-prekusnem-energiino-obvurzvane-evolife.bg

Има няколко основни Вселенски закона. Един от тях е законът на кармата.  Той гласи, че каквото посееш, това ще пожънеш. Когато някой се прилепи към теб енергийно, този човек ти източва жизнената енергия, което е нарушение на твоята свободна воля. Така с този човек си обречен да се виждате пак и пак в разменени роли, докато се отработи престъпването на правото на свободна воля.

Затова и за нас и за тях е добре да не допускаме някой да се възползва от наша слабост или зависимост и да ни вкарва в следните капани:

1. Когато предизвикват у теб жалост.

Има хора, за които толкова да ти стане жал за тях, че да искаш да им помогнеш отново и отново и с течение на времето започва да ти се струва, че без теб те няма да могат да се справят с живота. Те се свързват с нуждата ти да си добър човек. Познато ли ти е това? Много жени използват този подход, за да се възползват от жалостивото сърце на мъжът, или на майката, и по този начин източват жизнената им енергия, освен че ги оплитат в мрежите си.

 

2. Желанието да си отмъстиш

Има хора, които виждат колко е несправедлив света и това никак не им харесва. Те не могат да приемат, че нещата не са ок и това е ок. Тези хора са много лесна жертва на енергийни атаки, които са с цел да изсмукват жизнената им енергия. Когато някой ти е направил лошо, най-трудното е да не го държиш отговорен. Каквото са си надробили – кармата ще се погрижи да си го сърбат.И без да вдигнеш пръст това ще се случи.

3. Чувството, че си им длъжен

Това го има още и в Кръстникът: заблуждението, че ако някой ти направи добро, ти си му длъжен и трябва да си платиш за добрината. Да, ама не. Когато някой ти помогне – благодари му. Можеш и да не си благодарен, за това, което са направили за теб, но тогава ти трупаш карма. Благодари и за доброто и за злото. И когато те ти направят малка услуга, за да дойдат после и да ти кажат: Длъжен си ми, направи това за мен, ти е хубаво да знаеш, че това, че те искат да те впримчат не значи, че ти трябва да им се връзваш. Остави ги да си играят тяхното хоро, пък ти ако не искаш да се хванеш – не се хващай.  Ти имаш избор и единият от изборите е да кажеш: няма.

 

4. Несподелената любов

Една любов може да е несподелена, защото другият не те обича вече, а може и да не знае въобще за твоите чувства. Тогава този, който страда от несподелена любов, може да се разболее. Жените често се разболяват от любовна мъка. Какво се случва в такова енергийно обвързване. Страдащият се чувства нещастен, и поради това, че вибрира на ниски честоти, не му се и случват кой знае колко хубави неща, със сигурност не за дълго. Този, към който е насочена енергията също не може да създаде здрава връзка, т.к. тази скаченост ги дърпа назад. Трябва да се пусне старото, за да дойде новото. За да може любовта да е любов, а не зависимост трябва и двамата да изберат другият със свободната си воля, и със сърцето, а не с манипулации.

Затова изпратете любов на тези, които се опитват да ви обвържат енергийно и да се хранят с вашият живец. Ако не искате още 1000 години прераждане след прераждане да се срещата със същата душа и да отработвате същото обвързване, не хабете емоциите си за тях.

В част 2 ще ви дам още няколко примера за престъпване на свободната воля, в един от които ще ти кажа защо да си особено благодарен на тези, които никак не те харесват. До после.

Цвети Петрова споделя на страницата си Тайните на Успеха във Фейсбук как да следваме знаците на съдбата, за да живеем пълноценен живот и да сме по-щастливи и по-удовлетворени. Тя помага чрез spiritual coaching, за което е обучена в International Coach Academy, да разберем защо ни се случва това, което ни се случва, защо сега, и как да превърнем мислите и желанията си в реалност. 

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *