Как ни взимат енергия хората които се оплакват

Заобградени сме с хора които постоянно се оплакват, тези хора могат да те накарат да се чувстваш слаб и без енергия.

Може да ни накарат да се разтревожим или да ни заболи въпреки, че няма нищо общо с нас.

Сегашния живот изисква много и за това се оплакваме често и сме недоволи от това което имаме. Не е лошо  съчувствието, но има свойте плюсове и свойте минуси. Слушайки хора които се оплакват всекидневно е опасно за нас и за нашия начин на живот. В момента които слушаме човек които се оплаква от нещо или от някого ние се поставяме на него място и не усещаме как този човек взима от енергията ни.

Но най-лошото е, че е толкова заразно и ние самите не се усещаме как почваме да се оплакваме и да хленчим за малки и незначителни неща от нашия живот. За това е добре да знаем как да се справя ме с тази лоша енергия. Може да го изслушаме и да се опитаме да го разберем.

Тези хора мразят и ненавиждат живота които живеят. Винаги искат да са жертви или да изглеждат такива. Винаги се оплакват и от най-малкото,но не правят нищо да поправят това. В началото мислите, че е нормално да се оплакват, но после си давате сметка че това е тяхното ежедневие.

Това явно е техния стил на живот. След това се чувствате задължен да им помогнете или поне да ги ислушате. Натоварваш твоето ежедневие без да разбереш. Влизаш в същата дупка като тях.

Не са ти нужни такива хора има за какво по положително да си  изразходваш енергията. Трябва да си намериш начин да не те натоварва тяхната мъка или тяхното оплакване.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    558
    Shares
  • 558
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *