kluchat-evolife-bg

Няма по-прекрасно нещо от това да се научим  да живеем изпълнени с усещането за Силата, която  притежава   всеки от  нас. В природата на  човешките  същества   е заложено едно невидимо зрънце, което щом покълне и израсне ни кара да се чувстваме непобедими. Тук не става дума за победа над врагове в битки ,нито за първенство в някакво съревнование. Не става дума за постоянното доказване  на  сила, смелост и увереност .

Достатъчно е да повярваме,че в душата на всеки от нас е посято едно невидимо, скъпоценно зрънце. Това е зародишът на собствената ни индивидуалност, която ни отличава и ни прави уникални и неповторими.Във всеки от нас присъства онова, което твори силата ,провокираща мощен тласък, в моментите,когато сме пропити от чувството, че сме загубили себе си, че пропиляваме живота си, че не познаваме собствената си природа.

Цял един живот не е достатъчен, за да узнаем кои сме, какви сме, защо сме точно такива. И все пак, във всеки от нас е скрито онова тайнствено и вълшебно  нещо,което ни кара да се изправим на крака, след поредния провал, да се отърсим от праха и дори и с известен страх да продължим напред. Напред към светлината,която ще озари пътя ,по който вървим. Единствено под нейните проблясващи искри, можем да открием това, което е нашият отличителен знак. Белязани сме с него ,за да не забравяме, че носим в себе си частица от Божествения Дух, че сме поръсени с вълшебен звезден прах,укрепващ силите ни, поддържащ непоколебимостта ни, заздравяващ устоите ни. Всеки от нас е избрал своя посока, следва някаква своя цел,реализира потенциала и възможностите си по най-добрия начин, според нивото до, което е достигнал.

Аз открих, че няма по-прекрасно нещо от това да се научим да живеем живота. Да обичаме, да се чувстваме обичани, желани и споделени. Да усещаме солидната опора на крепостта, в която се превръща Любовта. Именно тя дава живот на онова тайнствено и магическо зрънце,което ни кара да вярваме, че сме непобедими, че винаги ,навсякъде, където и да сме, ние сме  в безопасност, ние сме волеви и силни, ние  сме най-добрите.

Открих, че сме съвкупност от градивни частици, изграждащи  ни като тайнствени вселени.  Вселени,копнеещи за сливане с очи, в които грее пламък,вселени, които жадуват за  ръце пулсиращи от нежност, за безмълвни жестове пропити с откровеност, за докосване преливащо от страст, за желание да се превърнем в непресметлива приемственост.

Когато тези вселени са под наркотичното въздействие на Любовта, техните градивни елементи започват да общуват по своему, в безмълвие и от даденост, те сливат енергиите си и тогава настъпва тишината. Онази тишина, която е невидимата връзка с мира, хармонията, радостта, веселието и покоя.

Открих, че няма по-прекрасно нещо от това да бъдем за другите, онова, което бихме искали те да бъдат за нас.

Открих, че сме достойни и заслужаваме ТАЗИ ЛЮБОВ! Заслужаваме да сме здрави, щастливи и да намерим себе си в ТОЗИ живот. Облечени с вяра ,подплатени с надежда, бронирани с любовта, стъпка по стъпка се учим как да живеем живота, как да  изпълваме със смисъл и най-безмислените неща.

Не е важно накъде сме вървели досега, нито дали сме се движили в правилната посока. Не е важно  дали това е  нашият истински път, нито пък защо вървим по него.

Просто открих, че е по-важно, да намерим скритият ключ, отварящ времевия   вселенски портал, който  ни отвежда до същността на ТВОРЕЦА, до мястото, където е скрита  БОЖЕСТВЕНАТА  сила?

Едно тихо гласче, подсказващо ми прошепваше, да търся  в себепознанието, да преследвам  промяната, да се доверя на силата.

 – Но къде е скрита тази сила? – неуверено питах аз.

– Къде е скрита силата ли? – риторично продължаваше да шепне гласът.

– За да опознаеш по-добре себе си, започни да опознаваш онова, което не си !

Спри да се страхуваш от промяната, очакваща те  заедно с времето, което тече през теб!

Осъзнай, че можеш, почувствай, че го заслужаваш!

Едва тогава, ще усетиш овладяването на силата и ще я откриеш в собственото си СЪРЦЕ.

 Започни да живееш живота си тук и сега, като не спираш да  упорстваш в намерението си  да приведеш това, което си, в хармония с най-съкровените ти мечти и стремежи с помощта и доверието на ГОЛЯМОТО ДОБРО ДЕТЕ В ТЕБ!

Сътворени сме с Любов!

Автор: Йорданка Петрова – Дани

Споделете и вашата история в Evolife.bg на http://evolife.bg/dobavi-istoriq/ и помогнете на повече хора да бъдат здрави, щастливи и осъзнати!

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *