mnogo-maje-ne-tarsqt-polovinka-v-jivota-si-a-podmqnata-na-majka

Често се сблъскваме с отношения, които показват, че това, което човек се опитва да намери в партньора си, е повече като това, което би очаквала от майка. Отколкото това, което традиционно се свързва с жена като партньор.

Жената от своя страна в някои случаи се чувства доволна да посрещне майчините нужди на партньора си. Като се чувства основният и доставчик на привързаност и доставя жизнени изисквания. Те създават връзки с зависимост и стават незаменими за техните партньори.

В други случаи има друг профил на жена, която иска да бъде само майка на децата си. Ако има такива и която иска по-балансирана връзка по отношение на отговорности и роли. Обикновено този тип жена ще бъде този, който изисква време за себе си, този, който е икономически независим, този, който заема времето си в дейности, които я изпълват.

Това не означава, че този тип жена не присъства, не се съгласява или не се тревожи за своя партньор. Само че тя може да разграничи ролята си на жена и ролята и на майка.

Тя не може да бъде обобщена за причините, които произвеждат, че мъжът върви след  майка си, защото има много оправдания:

  • В живота си той не е имал лице, което се грижи за него, или че му е дал качествени грижи, или поне това е неговата вяра.

  • Тя идва от дом на съгласие и може би с преобладаващо мачо поведение, където е получила всичко, от което се нуждае, от женските фигури в къщата си и това е естествено.

  • Той не знае как да се грижи за себе си.

  • Той предпочита някой друг да се грижи за него, дори когато останалите отговорности са споделени.

  • Те се чувстват вечно деца и търсят само заместването на грижата и майчината привързаност.

Всеки от тях е следствие от техните вярвания, от тяхното възпитание, от тяхното образование, от ценностите и принципите. Които са насаждали и придобили по пътя. За всички хора, които излъчват вибрация, съществува съвместна душа. Която е в състояние да материализира тяхното желание и ние не се опитваме да съдим или критикуваме някоя позиция.

Не забравяйте, че жените не трябва да стават майка на своя партньор, по-рядко се случва обратното, което също не е здравословно за връзката. Връзките трябва да се основават на нещата, които се различават от връзките между майката и детето и човекът, който търси някой, който да замени майка си, трябва да прецени какво се губи, като не търси жена, която да го придружава и да го подкрепя всеки ден. да бъде по-добър човек и може би, не по-добър син (поне не тя).

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *