най-дразнещите-черти-на-отделните-зодиите-evolife.bg

Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други. Животът ни е научил, че от различните хора може да очакваме различни поразии. Затова е добре да се знае с какви рогца ще се сблъскаме в името на любовта, приятелството или бизнеса. И тук астрологията се притичва на помощ. Вярвате или не, всяка зодия си носи негативните черти. Които понякога не само дразнят, ами направо те изкарват от релси.

Овен

Той все бърза! Не стои на едно място и се ядосва на всеки, който го прави. Ако сте смелчаги, пробвайте да му дадете акъл. Няма шанс! Не само, че не слуша съвети, ами те прави на пух и прах, ако настояваш, че си прав. Чуват се крясъци и викове до небесата. Детенце, което смята, че всичко му се полага и все трябва да става на неговата.

Телец

Телците са страшно алчни. Въпреки че според тях това е по-скоро благоразумие и пестеливост. Готови са на всичко, за да си вземат своите материални облаги, пък дори това да значи да прецакат и най-добрия си приятел. Нищо лично, просто бизнес!

Близнаци

Ако ще и цял шоколад да им набутате в устата, те пак няма да млъкнат! Задължително имат „компетентно“ мнение и за неща, от които грам не разбират. Съответно, сещате се, по-добре никога не им споделяйте тайна, ако държите тя да остане такава.

Рак

Не само, че си живеят в миналото, ами и „добър ден“ да им кажеш, те ще погледнат дали е светло навън. Ужасно недоверчиви! Освен това се привързват до маниакалност. Няма да се поколебаят да ви манипулират, за да си стоите близо до тях.

Лъв

Гордост е слаба дума! Те са центърът на вселената, а животът е точно такъв, какъвто те го виждат. Все искат да водят, не приемат мнение, различно от тяхното. „Обсъдихме и реших!“ – ето това е маниерът на Лъва.


Дева

Толкова са заседнали в своята „правилност“, че направо и „дървени философи“ да им кажеш, пак е малко. Все мрънкат и критикуват, все нещо не е направено както трябва и как така ти, простосмъртнико, се съмняваш в тяхната преценка! Освен това не носят на майтап. И да се усмихнат, само след секунди ще чуете злобно отвръщане на удара.

Везни

Те си живеят в собствено измерение, където идеализират всичко. И не стига, че хич не са в час, ами ще отделят часове наред, за да ви обясняват колко са прави за всичко, което казват. Тази абсурдна наивност, която те определят като обективност и човещина, може да влуди всеки. Искате да им гледате сеира – накарайте ги да изберат едно от две неща.

Скорпион

Абсолютни злобарчета! С високо самочувствие, засягат се от всичко. Имат си свои възгледи и изобщо не им пука, че не са обективни. Но най-лошото е, че не знаят какво е прошка. Супер отмъстителни и подли, ако ги настъпиш. А с надутия им характер, това почти сигурно ще се случи.

Стрелец

Дали някога ще порасне? Едва ли! При това Стрелецът изобщо не знае какво е тактичност. С 3 думи може да ти нанесе 10 обиди. Да не говорим за тоталната липса на вкус. Съчетава абсурдни цветове и в облеклото си, и в дома си. Често косите на жените Стрелец са в безумни окраски.

Козирог

Твърде резервиран, твърде предубеден, студен, понякога направо жесток. Козирогът винаги следва личния си интерес и то под мотото „целта оправдава средствата“. Много рядко се забавлява и е способен да съсипе настроението и на най-веселата компания.

Водолей

Водолеите са досадно странни птици. Ще зарежат любовта на живота си, семейството си, приятелите си и абсолютно всичко в името на своята свобода. Освен това, както ти се усмихват днес, така утре ще ти забият нож. Защо? Ами в тяхната неуравновесена глава със сигурност е излязла някоя абсурдна причина.

Риби

Фантазията им е толкова оплетена, че не знаят кое е истина, кое не. Често обещават повече, отколкото могат да изпълнят. Но най-досадното е, че никога не са виновни! Все ще си намерят довод, че някой или нещо ги е довело до това състояние. Отговорност и зодия Риби са просто несъвместими понятия.

Вижте още: Как се събуждат различните зодии

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    51
    Shares
  • 51
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *