napravi-deteto-si-shtastlivo-predi-da-se-e-rodilo-evolife.bg

Направи детето си щастливо, преди да се е родило.

Децата изграждат представата си за живота първо от примера, който виждат от родителите си и второ, от историите, които им разказваме.

Ние, хората, имаме нужда от легенди. Истории, които ни вдъхновяват и учат. От друга страна имаме нужда и от родова принадлежност. Младите семейства е хубаво да знаят, че самите те трябва да създадат любовни истории, които в последствие да се превърнат в легенди за поколенията в рода след тях.

Нашата психика припознава тези истории като доказателство, че ако в моя род е имало любов, ако моят дядо е „носил на ръце“ баба ми, баща ми е направил най-красивото предложение за брак на майка ми, то аз също мога да имам това. Ще отворя сърцето си за любовта и щастието от нея.

А какво означава „любовни истории“ в днешно време? Това са красиво предложение за брак, грижа за другия, нестихваща емоция, романтични моменти, неочаквани подаръци. Важно е, това наистина да се превърне в традиция. Легенда за една безкрайна любов, непоколебима пред времето, мястото и обстоятелствата.

Направете от любовта си легенда! Такава, че поколения след вас, в рода ви да знаят, че там някъде съществува щастие и любов по-силна от всичко.

Вие знаете ли как дядо ви е предложил брак на баба ви?

А знаете ли как баща ви е реагирал, когато е разбрал, че ще става баща?

Това са въпроси, чиито отговор би могъл да отключи Вашата лична любовна история, както и да отключи блокажи, които имате в тази сфера.

Потърсете любовта във вашия род, изградете вашата лична приказка, която ще топли поколенията след вас. Нека децата ви знаят, че любовта винаги е била около тях.

За Автора:

Здравейте,

Казвам се Александра Андреева. Млад автор със старомодни (както много хора биха ги нарекли) разбирания за света.
Намирам Вашият сайт за много полезен и Ви изпратя текст, специално написан от мен за Платформата за Еволюция на живота.
Надявам се, да ви хареса! Това е послание, което преди много време обмислих и реших, че би помогнало на много семейства.
Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *