nasame-s-podsuznanieto-si-test-evolife-bg

Благодарение на този тест можете да разберете много интересни неща за своето подсъзнание. Не се замисляйте дълго над отговорите – просто записвайте първото, което ви хрумне.

 1. Представете си, че вървите с някого през гората. Кой би могъл да бъде това?

 2. Вървите през гората и виждате животно. Какво е то?

 3. Какво ще се случи, след като погледите ви се срещнат?

 4. Продължавате да вървите през гората и излизате на поляна, на която виждате къщата на мечтите си. Колко голяма е тя?

 5. Заобиколена ли е с ограда?

 6. Влизате в къщата и отивате в трапезарията. Погледнете на масата. Опишете какво виждате на нея и до нея.

 7. Излизате от къщата през задната врата и виждате чашка, лежаща на тревата. От какъв материал е направена?

 8. Какво ще направите с тази чашка?

 9. Отивате до края на двора. Там има водоем. Какъв е той?

 10. Как смятате да го пресечете, за да продължите?

Отговорите на въпросите характеризират вашите ценности и идеали. Ето как можете да ги изтълкувате:

 1. Човекът, с когото вървите, е най-важният човек в живота ви.

2. Размерът на въображаемото животно отразява размера на проблемите в подсъзнанието ви. Колкото е по-голямо, толкова е по-труден животът ви.

 3. Начинът, по който реагирате на животното, показва най-характерният за вас метод за решаване на проблеми (агресия, пасивност или избягване).

 4. Размерите на къщата, която виждате, е размерът на вашите амбиции. Ако е прекалено голяма, може би имате завишени очаквания от живота.

 5. Ако около къщата няма ограда, вие сте открит и вътрешно освободен човек. Наличието на ограда означава, че цените личното пространство на другите хора, никога не нахлувате в него без разрешение и очаквате аналогично поведение по отношение на себе си.

 6. Ако в стаята няма никаква храна, цветя или хора, то най-вероятно това означава, че сте нещастни.

 7. Здравината и трайността на материала, от който е направена чашката, говори за това как виждате стабилността на отношенията в семейството си. Еднократна пластмасова или стъклена чашка? Това показва, че се тревожите за бъдещето на семейството си. Ако сте си представили метална или порцеланова чашка, няма за какво да се безпокоите.

 8. Това, което направите с чашката, характеризира отношенията с човека от първия въпрос.

 9. Размерът на водоема е мащабът на вашите сексуални желания.

 10. Колкото „по-мокър” начин изберете, за да се прехвърлите на другия бряг, толкова по-голямо значение има сексът в живота ви.

Важно! Можете да провеждате теста многократно с промеждутък няколко дни. Може би отговорите на някои от въпросите ще се различават в зависимост от това кога решавате теста. Работата е там, че той отразява не основни психологически характеристики на вашата личност, а психоемоционалното ви състояние в дадения момент.

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
  53
  Shares
 • 53
 •  
One Response to Тест, с който ще останем насаме с подсъзнанието си
 1. В коя редакция, кога, откъде и най-вече – защо го изсмукахте тоя тест? :-). Явно писано от човек, който не е ходил в гора и не се е грижил за къща 🙂
  Лесен и щастлив живот би се описал от среща на мравка в гората и влизане в диалог с нея. Голяма къща (на полянка!?) без ограда (да пази зеленчуците и плодовете от дивите животни). Трапезария с изоставена по нея храна. Метална чаша (!?) захвърлена в тревата, която подреждаме подобно на любимия човек (!?).
  Дълбок кладенец – сексуални желания!? (какво се очаква да има на полянка в гората – океан!? :-). Не е ясно кой е другия край на кладенеца или какво прехвърляне може да има през горско поточе.
  Много яко!


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *