ne-se-otkazvaite-evolife.bg

Точно сега може да не се чувствате по най-добрият начин по който някога сте се чувствали. Може да смятате, че нещата никога няма да се получат по-добре, но не се отказвайте! Никога!

Днес може да видите нещо прекрасно! Нещо, от което притесненията ви да бъдат разрешени! Може да имате ДОБЪР ДЕН ДНЕС, затова се усмихнете!

Независимо какво се случва винаги има причина да продължаваш напред. Ако тя не е конкретна цел, то нека причината бъде просто това да изживееш още един прекрасен ден, в който не си се отказал.

Ето защо, ще ви дадем няколко причини, които винаги помагат, когато човек е на границата да се откаже да преследва мечтите си…

Та ти си почти там

Когато си изминал дълъг път на упорство и постоянство, не спирай. Помни, че в живота всеки миг е момент, от който няма връщане. Миналото вече не съществува и всичко, което можеш да направиш, е да вървиш напред към своето бъдеще. Не се отказвай, когато си почти там – до целта си, не спирай и да се бориш и развиваш, когато вече си я постигнал. Постоянството е една от най-големите „тайни“ на успеха.

 

Ако се откажеш, значи си си загубил времето 

Времето е единственият ресурс, който човек може да изгуби безвъзвратно.Няма как да си върнеш пропилените мигове, затова не се отказвай от това, което гониш. Това означава да хвърлиш времето, отдадено на него, на боклука.

Помни, че провалът е нещо страхотно 

„Когато губиш, не знаеш какво печелиш“ – чували сте тази приказка, нали? Много е вярна! Дори само уроците, на които той учи, са безценни. Помни, че всеки победител губи, но не всеки губещ печели. От теб зависи какъв ще избереш да бъдеш.

Ако ти не успееш, някой друг ще го направи 

Така е – животът е борба за надмощие и ако ти се откажеш, то някой друг няма да го направи и ще постигне твоята цел. Ако искаш това, откажи се, ако ли пък не, бори се!

Ако се откажеш, ти ще си единственият, който ще загуби

Да, ако се откажеш от мечтите и целите си, ще загубиш само ти. Семейството и приятелите ти най-вероятно ще те подкрепят и ще бъдат до теб, дори да не си успял. Но е много вероятно да оставаш все по-сам и все по-сам… Защото никой не обича да си общува с лузъри! Натоварват.

Помни – само тези, които се отказват, никога не печелят!

Вижте още: Истини, които осъзнаваме, когато се отказваме от нещо

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *