pismo-ot-maika-za-dushterq-evolife.bg

ПИСМО ОТ МАЙКА ЗА ДЪЩЕРЯ:

Мое скъпо момиче, днес ти виждаш, че аз съм вече стара и ще те помоля да бъдеш търпелива, но най-вече да се опиташ да разбереш. Ако когато говорим повтарям един и също нещо хиляда пъти, не ме прекъсвай с думите: „Ти каза същото нещо преди минута“… Просто слушай, моля те. Опитай се да си спомниш времето, когато беше малка и аз ти четях една и съща история нощ след нощ, докато ти заспиш.

Когато ни искам да се изкъпя, не се сърди и не ме притеснявай. Помниш ли, когато аз трябваше да тичам след теб опитвайки се да те накарам да вземеш душ, когато ти беше просто едно момиче?

Когато видиш как бавно разбирам, когато става дума за нова технология, дай ми време да се науча и не ме Поглеждай така…помни, скъпа как търпеливо те научих как да правиш много неща като да се храниш по подходящ начин, да се обличаш, сресване на косата и с проблемите на живота всеки ден…днес виж, че аз съм стара и моля те, бъди търпелива, но най-вече се опитай да ме разбереш.

Ако понякога губя следите на това, за което ние говорим, дай ми време да си спомня и ако не мога не бъди нервна, нетърпелива или арогантна. Просто знай в сърцето си, че най-важното за мен е да бъда с теб.

 

И когато старите ми и уморени крака не се движат толкова бързо, както преди, дай ми ръката си по същия начин, както го правех аз, когато ти прохождаше.

Когато тези дни дойдат, не се чувствай тъжна…само бъди до мен и ме разбирай, докато стигна до края на живота си с любов.

Аз ти благодаря за споделеното време заедно и споделената радост. С една голяма усмивка и огромна любов, която винаги съм имала към теб, просто искам да кажа, аз те обичам… моята скъпа дъщеря.

Вижте още: Принципите на една майка-милионер за възпитание на децата ѝ

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *