facebookpixel Счупи оковите на системното мислене и разшири съзнанието си
schupi-okovite-na-sistemnoto-mislene-i-razshiri-suznanieto-si-evolife.bg

Мили приятели, сега във времето на пълна ентропия, страхът взема връх, ние сме сковани от чувството на несигурност, отчаяние и безличност, които са плод на нашето невежество.

Навсякъде виждаме убийствена неправда и фалшиво лицемерие,успокояваме се с надеждата , че всичко ще се оправи.

Единствения и истински метод е обръщането към себе си, към нашия най искрен водач….нашето сърце,когато то говори , страхът отстъпва, умът озадачен се обърква.Оставете милата душица да разлее своя потенциал,необезпокоена от егото, не се съпротивлявайте на нейния повик, не я задушавайте с илюзорни проблеми.

Всичко в този живот е една игра, и всички са нейни изпълнители, не е необходимо да се изживяват емоциите в краен негативизъм. Когато човек постигне едно дълбоко осъзнаване и осмисли целия процес на битието, той разбира , че само Любовта и Доброто могат да променят света..Когато постигне една вътрешна хармония у себе си,всеки оставя една малка светлинка за Благото на Цялото Човечество.

Нека бъдем над проблемния битовизъм, нека виждаме у всеки Божествената частица,с нашата усмивка да посеем семето на радостта, да дадем светлина и Живот на хората. Всеки от нас, когато отключи сърцето си за Любовта , за Другия, ще станем вълшебна непроницаема сила, която ще стопи многовековния негатив на земята.

Бъдете силни, смели и недосегаеми за пошлото, сивото, гротескното и изкривено съзнание, бъдете бдителни и винаги повдигайте вибрациите си с отдаденост на Божествената Любов. Обичам ви!!! Бъдете Благословени!!!!

 

Източник: Еволюцията на живота

Pin It on Pinterest

Share This