svetlinata-nalubovta-molitva-evolife.bg

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Изминалия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Бъдещия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля всички слоеве на моето енергийно поле да бъдат изчистени, всички блокажи да бъдат отстранени, разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.

Моля всички блокажи в сърцето ми да бъдат премахнати и да бъдат разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.
С цялото си сърце, моля Всички травматични спомени от всички инкарнации да бъдат отстранени от моята Душа и да бъдат разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата отрицателна енергия, намираща се в моето физическо тяло и във всички мои енергийни тела, да бъде отстранена, разтворена и трансмутирана в Светлината на Любовта.
С цялото си сърце, моля за прошка за всички мои прегрешения в миналото, настоящето и бъдещето, моля те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и трансмутирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата ми клетъчна памет и моята ДНК да бъдат изчистени от всички травматични следи и отрицателни енергии, и в мен да остане само най-чиста Любов и Светлина, с най-високи вибрации.
С цялото си сърце, моля животът ми сега да започне да отразява само най-голямата и най-чиста Любов и Светлина, и аз да мога да живея живот, изпълнен с безусловна любов, радост, жизненост, магия, чудеса, бодрост, позитивност, щастие, веселие, перфектен баланс, приключения, чистота и истинско изобилие.

С цялото си сърце, моля сърцето ми да се изпълни с покой, аз да стана радостна и перфектно центрирана в Любовта.
И Светлината и Любовта на Душата ми да се изливат през моите очи, усмивката ми и цялото ми същество.
С цялото си сърце, моля сега да се превърна в олицетворение на Мира и Любовта, винаги да чувствам покой в себе си, да чувствам най-възвишеното и чисто изражение на безусловна любов, да изживявам това лично и да го излъчвам към хората и към всички живи същества на Земята.

С цялото си сърце, моля от този ден нататък да бъда дарена с Океани от Любов, Чудеса, Радост, Щастие, Смях, Мир, Блаженство, Красота и Истинско Изобилие.
С цялото си сърце, моля животът ми да е благословен, от този момент нататък.

С цялото си сърце, моля да получавам и да изпитвам Истинска, Дълбока, Свята и Постоянна Любов.

С цялото си сърце, моля моето време на Земята да ме дари със съкровищница от незабравими, магически и красиви спомени, които да взема с мен, когато дойде време да се завърна У ДОМА.

АЗ СЪМ ЛЮБОВ

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    410
    Shares
  • 410
  •  
4 Responses to Светлината на Любовта – МОЛИТВА
  1. Изключителна молитва. Много благодаря.


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *