tea-vulshebnata-mantra-koqto-sbudva-jelaniq-evolife-bg

Тази мантра помага на човека да влезе в света на фантазията, където се изпълняват желанията му. Произнасяйки звуците на магическата мантра ТЕА, ние настройваме своето съзнание на вълните на вълшебството, пренастройваме своя ритъм, вътрешното ни възприятие се разширява и енергията се интегрира в нашите тела – от първото до последното.

ОМ ТЕА НАМО АХ ХУМ

ОМ НАМО ТЕА ТЕА АЛО

ЕЛО ЕЛО ЕВА ТЕА РАТЕ

ИХТАР ИЛЛА САТЕ САТЕ

ОМ НАМО ЕЛО ГАТЕ

(трябва да се чете минимум 12 пъти)

Магическата дума „ТЕА“ е свещеното име на първородната майчина енергия на Петото измерение. ТЕА е вълшевство и основна могъща сила на това измерение. Произнасяйки мантрата, ние си взаимодействаме с тази сила, в резултата на което желанията ни се изпълняват във физическия свят.

Мантрата е универсална и може да се използва както за физическо изцеление на тялото, така и за хармонизация на отношения и освещаване на храна.

Енергията ТЕА е жива и чувстваща, тя е създадена от нашето собствено съзнание за улесняване в периода на прехода в следващото измерение, където няма печал, тъга, чувство за вина, апатия, агресия, безнадеждност и скръб.

Действащи и продуктивни ще бъдат силните и чистите намерения, свързани с любовта, радостта и вярата.

Докато четете мантрата, бъдете творци, визуализирайте своите желания, изречете ги на глас и всичко ще се изпълни. Ако искате да имате вълшебни сънища, четете мантрата преди сън.

И не забравяйте да благодарите на енергията ТЕА за взаимодейстието и помощта, която ви оказва.

Вижте още: Магични тибетски мантри, които могат да преобразят живота ни!

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *