za-vsichki-hora-koito-me-naraniha-evolife.bg

За всички хора по протежението на пътя, които ме нараниха, ме излъгаха, ме предадоха, ме разочароваха, разбиха сърцето ми – вие неволно ми посочихте пътя към моята собствена Полярна звезда.

Без всичко това нямаше да имам това съобщение.

Вие ме научихте на повече, отколкото някога можех да взема от мен…и така Благодаря ви!

Тези хора бяха целия ми живот и любовта и уважението, които изпитвах към тях, трудно биха били описани с прости думи.

Да… болката, която ми причиниха, беше силна и трудно преодолима, но беше урок и истинска промяна, към по-добър живот. Сега до мен имам истински хора, с истински чувства, хора които ме карат да се усмихвам, както никога досега.

Благодаря на семейството и на приятелите ми, които постоянно ми вдъхват кураж и показват любовта си. Благодаря на новите хора в живота си.

Благодаря на живота си, че е толкова пъстроцветен и ме учи на любов и признание.

Най-вече, искам да благодаря на себе си. Не като егоистичен човек, знаете все пак, че не обичаме ли себе си на първо място, хубавите неща трудно идват в живота ни. Благодарен съм на себе си, че успях да се справя с трудностите, злобата и лъжите, с лицемерието в хората.

Справих се с промяната и продължих напред, защото разбрах, че ако сами не си помогнем в трудните моменти и не разберем ли навреме, че първо трябва да вярваме на себе си, сме до там. Хора, вярвайте предимно на себе си, сърцето и интуицията си.

Обичайте първо себе си и всички хора, които трябва да бъдат в живота ви, ще бъдат. Благодаря и на хората, които винаги са лъчезарни и усмихнати. Тези непознатите, които даряват от усмивките си…

Благодаря и на вас, че ви има и правите повечето хора щастливи без причина!

Вижте още: За всички, които някога са били наранявани

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *