znaete-li-kakvi-sa-vragovete-na-lubovta-evolife.bg

Любовта има много врагове. Ние самите сме основните врагове на любовта и понякога правим невъзможното, защото излиза от живота ни. Ние саботираме себе си до такава степен, че вече не намираме начин да се върнем и можем само да кажем, че това не е любов  …

Сега, нека премахнем фокуса от горе и да видим по-малко само забелязани, какви биха били най-лошите врагове на любовта:

Несигурност: Несигурността в себе си, в отношенията или в двойката може да направи отношенията пълен ад. Ревност, параноя, комплекси, съмнения, безредици, изобилстват в присъствието на несигурност.

Предателството: Когато има предателство, има счупване на любовта, на доверието, на желанието, на добрите намерения и остава само да се правят най-добрите опити да се възстановят изгубените. Да се напредне всеки по различен начин, между един вариант и друг има неограничено количество болезнени сиви. Когато двама души могат да направят много щети, преди да възстановят връзката или да решат да се разделят.

Разочарованието:  В очакване на нещо, което не пристигна или получи нещо, което не очаквахме, ни разочарова. Което може да ни накара да оценим връзката и другия човек по съвсем различен начин.

Нерешителност: Не можем да преминете към нерешителност. Бяхме оценка на възможностите, гледане на пътищата, недоумявайки всеки, анализ и оттам да се развива действието място достатъчно дълго. За любовта е в депресия и паркиран в близост до нас.

Разстоянието: Един от най-силните тестове не е за всеки, изисква се високо ниво на ангажираност, доверие, комуникация и споразумения. Които и двамата са склонни да приемат, без да правят тежест в живота си.

Несъответствието: Винаги виждайте тъмната страна, чакането винаги повече не ни прави амбициозни, а в хора. Които не знаят как да оценят положителното. Ако не гледаме от благодарност и признание, ние едва ли заслужаваме това, което търсим с нетърпение.

Страхът от компромис: Когато един съюз представлява вратовръзка, разрез на крила, окоп и в лицето на всяка близост. Която виждаме, че нашата свобода е застрашена. Ние не сме най-добрите кандидати за установяване на традиционни любовни взаимоотношения. Може да има различни споразумения, които се свързват с това, което търсим , но в рамките на класическата любов ще бъде трудно да се ходи.

Любовта винаги върви ръка за ръка с нашите мисли, с нашите решения, когато започнем да мислим, че тази любов не е … Тя завършва, че не е, независимо от причините и валидността на първоначалната мисъл. Не забравяйте, че едно от основните неща, които трябва да бъдеш в една връзка и да го направиш правилно, е да решиш да го направиш, да решиш да обичаш. Може да звучи прагматично, но чувствата се съсредоточават върху това къде фокусираме вниманието си. Ние ги канализираме, обучаваме ги и ако искаме да обичаме, ще ги обичаме, но ако искаме промени, ще ги генерираме за или против тази любов.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *