molitvata-koqto-shte-promeni-vashiqt-jivot-evolife

Ефекта е много силен и винаги работи. Резултатите са потресаващи. След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят истински чудеса – прекрасни събития,   които  дори не можете да си представите.

Може да се обадят далечни роднини, които искат ви дарят част от имуществото си, може да бъдете поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата, или просто някой човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви.

Молитвата е необходимо да се чете сутрин и вечер, в полусънно състояние. Четете я един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано). Аз съм я използвам в живота си 3 пъти (и всичките 3 пъти получих невероятни резултати). Последния път, когато бях много отчаян, с мен се случиха такива неща, които промениха посоката на живота ми към по-добро. С мен се случваха истински чудеса, в които обикновеният човек, живеещ подреден живот, е трудно да повярва.

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Прочетете искрено, с чувство тази молитва. И вие съвсем сигурно ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за подобряване на живота.

Тази молитва е от книгата “Магическата сила на разума” от Джоузеф Мърфи

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
  485
  Shares
 • 484
 • 1
6 Responses to След прочитането на тези думи в живота ви ще се случат прекрасни събития!
 1. Веселин Т. Божиков 06.09.2016 at 18:25 Отговор

  Според мен е добре да се премахне „Аз“ в началото на всяко изречение! Прекаленото повтаряне на „Аз“ в началото на изреченията е свързано с егото, което от своя страна представлява отделеност от Всичко, което е!

  • в утвържденията се използва „Аз“, за да се насочи мисловната енергия към същностния аз..

 2. Има един проблем.
  Той не е само тука, а е проблем когато вярата се използва за теза и тезата измести човека от плът и кръв, който по природа е тезата.

  Вярата по принцип е отрицание, антитеза и нейното използване за налагане на теза води до трайно заблуждение, суеверия, фанатична религиозност…

  Антитезата не може да играе ролята на теза и не може от името на бог или каквато и да е вяра да се налагат молитви, твърдения, конструират стратегии… все неща които би трябвало да прави човека от плът и кръв.

  За това си задръжте вярата в себе си и не я демонстрирайте с молитви и не се опитвайте да постигате нещо в материалния свят чрез тези молитви за да не изпаднете в суеверия и религиозност.

  Вярата е отрицание, което живота на свой ред отрича за да получи синтез и пътят на живия човек да продължи напред, а не инструмент за демонстриране на суеверия и религиозна принадлежност в каквато се е превърнала когато не се овладее.

  Овладейте вярата си и не се молете на антитезата, сатаната Мефистофел. Много е тънка тази разлика и много малко са тези които я виждат.

  • По-добре силна вяра в себе си отколкото молитва потвърждаваща липсата на сила в теб и предаването и в бога
   .

 3. хареса ми , дори много ,но не знам как мога да чета в полусънно състояние..може би по време на медитацията?? но това е през деня/а тук вероятно се търси точно ефекта на алфа вълните../

 4. Всеки с избора, решенията си и последствията от тях! Който иска, нека опита! Искрената молитва е връзката ни с ефирния свят и Твореца! Всекиму според вярата! Получаваме само това, в което вярваме и очакваме!


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *