kak-da-vliqem-nabudeshteto-si-evolife.bg

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Изследователите открили, че данните се съхраняват в нашата ДНК точно по същия начин, както се съхраняват в паметта на компютъра. Освен това се оказало, че нашият генетичен код използва граматичните правила и синтаксиса по начин, който е много близък до човешкия език.

Поразително е заключението след редицата експерименти, което доказва, че думите и фразите могат да влияят върху човешката ДНК.

Учените, които са използвали вербализацията в правилната честота, са успели да повлияят на клетъчния метаболизъм и дори да поправят генетични дефекти.

Руските изследователи са успели да предат информация от един набор ДНК на друг набор ДНК, както и да препрограмират клетки без да е необходим нито един хирургически разрез.

Учените са успели да преобразуват ембрион на жаба в ембрион на саламандър, само като му говорят.

Работата на руските учени предоставя научно обяснение на това защо внушението и хипнозата имат толкова силно въздействие върху хората. Нашата ДНК е природно програмирана да „откликва” на думите.

Според експертите различните езотерици и гадатели използват именно мислената енергия, за да пророкуват.

В генетичната основа на човек стои интуицията или наричана още „хиперкомуникация”. Хиперкомуникацията е термин, използван за описването на ситуация, в която човек внезапно получава информация от външен източник, а не на базата на личните си знания.

Трите фактора, които възпрепятстват хиперкомуникацията, са напрежението, силното безпокойство и хиперактивността на мозъка.

Откритието на руските учени вероятно ще помогне на хората да възстановяват загубените си способности и отново да се възползват от тях.

Ако успеем до край да активираме връзките на нашето ДНК, без проблеми ще можем да получаваме информация от Вселената, свързана с нашето бъдеще, както и да предаваме нашите желания.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *