namiraneto-na-tochniq-chovek-evolife.bg

Това не е някой, който няма да се бори за вас или ще ви прави тъжни и наранени.

Става дума за намирането на човек, който ще бъде там за да избърше сълзите ви и ще държи рацете ви след скандал.

Този, който не ще се захваща за първите признаци на проблеми.

Този, който е правилния човек в живота ви…

Намирането на точния човек често изглежда невъзможно. Изглежда тези дни всички момичета опитват да намерят подходящия за тях човек. А добрите мъже изглежда да са все по-малко и се срещат все по-рядко, но позволете ми да ви уверя, те са там. Познаваме много момичета, които са намерили истински, искрени мъже, които ги обичат и ги подкрепят. И позволете ми да ви уверя, те са там за вас! Може да отнема по-дълго време отколкото ви се иска, но понякога най-хубавите неща отнемат време. Но въпреки че има много мъжете, те не всички са подходящи за вас. Затова сме направили списък със 7 съвета които да ви помогнат за намирането на правилния човек.

1. Мъжете също искат сериозни взаимоотношения

Мисля, че една от грешките, които правят момичета е когато отиват да търсят момчета с мисълта, че мъжете не искат сериозна връзка. Така че в крайна сметка те се съгласяват на забавление и флиртове за една нощ, мислейки, че това е всичко, което те някога ще бъде в състояние да получат. Ние сме тук, за да опровергаем тази теория! Момчета искат сериозни отношения, до толкова до колкото ти си типа момиче за тях, а не такова което прелита наоколо и което те никога няма да уважават достатъчно. Така че спрете да мислите, че мъжете не искат да бъдат с вас за по-дълго от една нощ и започне да се сдържате за някой, който си заслужава! Ето така се намира правилния човек.

2. Г-н Грешен може би познава г-н Правилен


Още един съвет за намиране на правилния човек е пазете телефонния номер на бившия. Не го хвърляйте веднага след като „всичко свърши.“ Едно нещо, което много момичета пренебрегват е, че само защото един човек не става за вас, това не означава, че и приятелите му не стават! Г-н Грешен може да е приятел с г-н Правилен! Поддържайте връзка с вашите мъжки приятели и излизайте периодично, за да видите дали те имат някой горещ приятел, с които искате да се опознаете малко по-добре!

3.Не се старайте прекалено


Ако искате съвет за намиране на точния човек, ето го: Престанете да се опитвате толкова силно да го направите да се случи. Отчаяние често води до задоволяване с каквато и да се изпречи на пътя ви, а това никога не е добре. Това ще се случи когато му дойде време, а не преди това. Не е нужно да се хвърляте на всеки мъж, който виждате без пръстен на ръката за да намерите най-подходящия. Просто бъдете търпеливи и изчакайте. Хубавите неща идват за тези, които чакат ще видите!

4. Няма нищо лошо да имате стандарти


Винаги казваме на нашите необвързани приятели, че няма нужда да се примиряват. Добра идея е да имате „списък“ с „критерии“, които бихте искали мъжа да отговаря. И той не е нужно да се ограничава само до – човек, който е без работа, няма интерес да си намери работа или занаят от всякакъв вид и обича да играе на компютъра по цял ден и да купонясва цяла нощ. Но в същото време не хубаво и да прекалявате. Ако имате такива високи стандарти, които човек никога няма да бъде в състояние да посрещне може в крайна сметка да останете сама завинаги! Не забравяйте, че момчетата са хора точно като вас и трябва да им дадете известно пространство за живот. Също така, не подминавайте един хубав човек с вирнат нос, само защото си мислиш, че заслужаваш принц или цар.

5. Има много риба в морето


Друг полезен съвет за намирането на правилния човек е да помните, че има много риба в морето. Да, разбитото сърце отнеме време за да оздравее и отношения, които приключват с лоша бележка може да и наранят за наистина дълго време. Но има и други мъже, мъже, които ще се отнасят добре с теб и ще те обичат много. Не отписвайте всички мъже на света, като глупаци защото има някои доста готини пичове там, които чакат да бъдат открити!

6. Бъдете момичето, което мъжете биха харесали


Ако сте наистина сериозни в търсенето на правилния човек, трябва да имате предвид: Трябва да бъдете вида момиче, което един мъж би искал да има. Това не означава, че трябва да бъдете някой, който не сте всъщност. Но ако постоянно имат лошо отношение, кисела физиономия или критични думи, няма човек който ще иска да бъде около вас. И повечето мъже, които търсят трайни взаимоотношения няма да искат момиче, което не прави нищо друго освен да купонясва през цялото време или пък е загубила женствеността и нежността си.   Опитайте се да бъдете вида момиче, което един мъж би искал за дългогодишна приятелка, ако сте сериозни!

7. Търсете на правилните места

Една голяма грешка, която правят жените когато става въпрос за намиране на точния човек е, че те търсят на най-неподходящите места. Барове, клубове, онлайн сайтове за запознанства и кварталните кръчми не са идеалните места, за да се намерят сериозни момчета. Това не означава да игнорирате всеки мъж по тези места или да омаловажавате всеки, който има връзка с мъж от тези места! Просто казваме, че като цяло момчета, които са сериозни и си търсят приятелка / съпруга няма да се навъртат около тези места.

Знаем, че намирането на правилния човек отнема време и понякога може да бъде доста обезкуражаващо или обезсърчаващо, когато не получавате резултати. Но ви съветваме да останете оптимисти и никога не се задоволявайте с по-малко от това, което заслужавате! Вие ще бъдете толкова щастливи когато най-накрая намерите подходящия човек.

Надяваме се, че нашите съвети за това ще ви бъдат полезни.

Ако и вие имате някакви съвети, които искате да споделите за намирането на правилния човек… Моля, коментирайте по-долу и ви благодарим, че ни четете!

 Вижте още: ТАЙНАТА ЗА НАМИРАНЕТО НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    3
    Shares
  • 3
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *