12-kachestva-na-nezamenimata-jena

Всеки от време на време или в много редки случаи среща жената на мечтите си.Това винаги е неочаквано и почти никога в удобен момент от живота ти, но тя все пак се появява и го променя  завинаги. Питали ли сте се как да я познаете? Ето ви 12 чудесни и незаменими качества. Ако тя ги притежава, не я изпускайте.

1. Тя е по-умна от вас.

Всеки мъж се нуждае от по-умна жена да му помогне да получи по- голямо парче от живота. Казват, че зад всеки велик мъж седи една велика жена – и не са излъгали. Без нея, мъжът осъществява само едно пътуване на егото.Въведете по-интелигентна жена в живота си и изведнъж егото ще има цел, посока и мъдростта да не прецака всичко.

2. Тя е красива.

Красотата се крие в очите на наблюдателя – толкова дълго, колкото можете да я задържите. Истинската красота е нещо, на което наслаждавате, тя не е нещо, от което ние трябва да се срамуваме, а по-скоро нещо, което трябва да се научим да ценим.

3. Тя е мила и грижовна.

Добрите хора остават такива. Ако тя не е, значи не е достойна да бъде част от живота ви. Да бъдеш жена която е грижовна е нещо много важно. В някои отношения мъжът може да бъде по-грижовен, отколкото жената. Независимо от това, жените се раждат и развиват майчин инстинкт с възрастта. Ако искате един ден да създадете семейство, трябва да сте сигурен, че жената до вас е мила и грижовна.

4. Тя е жизнена.

Животът става труден от време на време. Той може да стане скучен и монотонен също толкова бързо. Жените не са създадени, за да забавляват хората, но една жена, която е жива, енергична и гладна за приключения, ще добави динамика в твоя живот и ще те направи по-щастлив.

5. Тя ви обича с цялото си сърце.

Това е, от момента на срещата ви, най-важното качество, което всяка жена може да има. Когато жената обича, тя го прави с цялата си душа. Това не е същата емоция, която мъжете изпитват – те винаги са били и винаги ще бъдат по-егоцентрични от жените. Дамите, от друга страна, имат рядката способност да се посветят изцяло на човека (хората), които обичат. Ако сте намерили жена, която наистина ви обича, тогава сте намерили най-големия дар във Вселената.

6. Тя е готова да се правят компромиси.

Хората са упорити – това важи и за двата пола. Ние обичаме нещата такива, каквито са си и не сме особено отворени за извършването на промени. Въпреки това, взаимоотношенията изискват компромиси. И от двете страни

7. Тя се чувства като у дома си.

Да обичаш, дълбоко да обичаш, е като да намериш мястото си в света, своя дом, за първи път в живота си. Тя знае, че вие ​​сте точно там, където би трябвало да бъдете, и че няма друго място на света, на което бихте предпочели да бъдете. Ако погледнете в очите й видите душата си, отразена в тях, тогава вие сте си у дома. Никога не си тръгвайте.

8. Тя е повече от щастлива да ви каже, когато грешите.

Всеки човек има нужда от жена, която ще го вади от кашите, които си е надробил. Момчетата имат уникалната способност да взимат лоши решения и да правят глупави неща. Намирането на дама, която ще ви държи на пистата и ще ви казва, когато грешите, може много добре да балансира вашия живот.

9. Тя е силна, но женствена.

Всички мъже имат различен вкус и са привлечени от различни жени, но всички те са комбинация от сила и женственост. Силната жена е партньор, от който всеки човек се нуждае.

10. Тя е страстна.

A живот, изпълнен със страст, е живот, който си струва да се живее. Но страстният живот се нуждае от двама души.

11. Тя е „подплатена“.

Разбирам, че някои мъже искат жените им да бъдат затворени вкъщи съпруги. Разбирам също, че има много жени, които искат същото. Този вид жена не е за мен, но явно някои хора търсят точно това. Независимо от това, все пак сигурно искате жена, която да е „подплатена“. Ако тя иска да си остане вкъщи, да готви, чисти и да се грижи за децата, се уверете, че тя е от този тип жени, които искат да бъдат най-добрите майки, съпруги, и домакини.

12. Тя означава всичко за вас.

Понякога ние обичаме един човек отвъд въображението си и не сме сигурни защо. За да бъда честен, наистина не се нуждаем от причина. Ако я обичате и не можете да си представите живота си без нея, не си позволявайте да я загубите.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    1
    Share
  • 1
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *