ako-naistina-obichash-nqkogo-evolife.bg

Любовта идва в много различни нюанси.

Когато любовта съществува между двама души, е най-малко малко по-различна от всяка любов, която е съществувала и всяка любов, която ще съществува след това.

Любовта е създадена между две физически лица и както знаем няма двама едни и същи хора, нито любовта между тях е еднаква, въпреки това любовта е все още любов.

Когато я видим, ние трябва да я признаем без значение колко мрачен е бил предишния ни опит с нея.

Ако аз трябваше да опиша любовта с едно изречение, бих я описал като такава: любовта е това в което ние вярваме, че си струва борбата за него.

Колко сме готови да се борим за това, колко сме готови да страдаме и даваме за него, това ни позволява да знаем колко е истинска любовта ни.

Само за истинската любов си струва да се борим – защото нещо кратокосрочно не е любов.

Ако не сте готови да се борите за нея означава, че тя не е достатъчна.

Няма значение дали говорим за цели в живота или любовници, ако не сте готови да се борите за тях, ако не сте готови да изцапате ръцете си, да излезете от пътя и да направите усилие да ги задържите, тогава просто не го искате достатъчно.

И независими дали това е една цел или нещо друго, ако не го искате достатъчно, тогава вие не го заслужавате.

Хората имат много желания и копнежи. Ние често искаме повече, отколкото е добре за нас и това никога няма да се промени, когато става за внимание и любов.

Ние искаме да бъдем обичани, искаме да се грижим за някого, което е страхотно с изключение на всички тези неща, които ние искаме да направим за да изградим по-широка зона на комфорт.

Никой неможе да живее един щастлив живот изцяло изграден на вътрешната си комфортна зона. Намирането на някой, за когото си си струва борбата е увеличаване на тази зона в по-бурен живот.

Въпросът е дали обичаш този човек достатъчно за да пристъпиш извън комфортната си зона и да се бориш за него или нея?

Ако не смятате, че трябва да се борите за него, тогава е твърде вероятно да се отегчите.

Една от основните причини за любовта, която си струва да се борим е единственият вид връзка, която ще запази вниманието ни за дълго достатъчно.

Знам, че това може да звучи малко изморително, но за съжаление, това е истината.

Хората се отегчават от неща и хора, които не изискват до някъде постоянно внимание.

Разбира се твърде много внимание или твърде много борба ни кара да чувстваме връзката, като твърде много работа, но връзката, която не изисква никаква енергия е мъртва връзка.

Борбата не е само за съществуващата любов, тя е и за намирането на любовта.

Сега, тук е частта, която повечето хора пренебрегват изцяло: всяка една любяща връзка е задължително да се воюва за нея. Това е естеството на взаимоотношенията.

Всички взаимоотношения, най-малкото са придружени с работа. Борбата за любовта не винаги означава да оставим на разстояние други кандидати или да правим невероятни жертви в името на любовта.

Често, това е просто да се уверите, за да направите тива допълнително усилие, седмица след седмица, за останалата част от живота си заедно.

Това не е славна битка, но е една от основните през живота ви.

В живота това са само нещата, в които ние вярваме, че си струва да се борим и тези, които са важни за нас.

Изпитвали ли сте проблеми при разбирането на себе си? Вашият живот? Били ли сте несигурни, за това какво трябва да направите, къде трябва да отидете, с кого трябва да бъдете? Вие не сте сами.

Много хора на този свят се чувстват изгубени или объркани за тяхната цел в живота и това е естествено.

Особено за тези, които жовеят единствено в зоната си за комфорт, за които оцеляването не е на върха на списъка с приоритетите.

Когато животът е добър за нас от самото начало, може да бъде трудно да намерим мястото си в него. Това не е наша вина. Това е начина, по който човешките същества са били проектирани.

Ние сме борещи се за оцеляване, които са толкова интелигентни, много от нас вече се страхуват от възможността да не срещнат своите най-основни нужди.

Проблемът с това е така, защото ня някой хора никога не им се е налагало да се борят за нещо и тези хора може би никога няма да разберат за какво си струва да се борят.

Това  често е защото загубата на нещо или някого ни показва какво означава за нас.

Борбата може да бъде анималистична в природата, но ние сме животни в края на краищата.

Ако не сте готови да се борите за това, тогава този човек заслужава нещо по-добро.

Всеки мъж или жена заслужават някой, който ги обича твърде много, че той или тя ще бъде готов да се бори за тях със зъби и нокти.

Ако наистина мислите за него, като човек, готов да се бори за вас, за да ви защити, да водите заедно своите битки, ако е необходимо е точно причината човешките същества да си партнират, за да започнем от това.

Ние като че ли имаме това вкоренено в нас, буквално се нуждаем от партньор, в който най-малкото вярваме, че ще се бори за нас.

Не е задължително борбата за нас да е с юмруци, но може да бъде с решения, които те правят, по който те планират живота си, начина, по който те прощават и правят всичко, за да запазят връзката ви заедно.

Всичко друго се усеща като изоставяне. Никой не заслужава да бъде изоставен, особенно в момент на нужда.

Ако не сте готови да се борите за любовта, тогава тя заслужава нещо по-добро/ той заслужава нещо по-добро.

Вие заслужавате нещо по-добро.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    1
    Share
  • 1
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *