dilari-na-vreme-evolife-bg

Скъпи сине,

Когато се роди, ти получи само 2 неща – Време и Енергия….
Помниш ли филма „Дилъри на време“ – там нямаше пари: и храната и битките се плащаха единствено с време. В забързания делник често си го припомняй и преценявай на кого и за какво заслужава да подаряваш времето и енергията си.
Изпращам ти цялата си Любов и …не забравяй да се забавляваш !
Мама

Колкото и скъп да е часовника ти – всички имаме 24часа. И бедните и богатите. Значи успеха и парите зависят от стратегията, от начина ни на мислене, а не от времето. Трябваше да мина по трудния път , за да открия, че щастието и победите не винаги са едно и също нещо.

Прав е Бинецоти като казва:

„Най-голямата грешка е да продължаваш да пилееш времето, което ти е дадено на земята, за да живееш живот, който не харесваш, да правиш неща, които не искаш да правиш, да бъдеш с хора, с които не искаш да бъдеш и да живееш според чуждите разбирания за това какво е правилно, без значение дали това са твоите родители, обществото или който и да било друг.“

Да губим времето си с работа, която не харесваме, за да си купим неща, от които не се нуждаем, така че да впечатлим хора, които не харесваме….

Наясно ли си, че живееш само един живот? Твоя живот. И на никого, освен на Теб, не му пука дали си на верния път, дали си щастлив. Така че, трябва да ти пука. Само ти и още сега – време е. Утре може и да ни няма. Изживей го по своя си начин. Намери това в което си най-добър и работи за него. Осъзнай, че трябва да си завършена личност, а не да търсиш партньор за да ти запълва празнотите.

Такива връзки са обречени. Седни и помисли в какво си успял и те прави щастлив – и го запази. Поздрави се и Благодари. Виж кое може да се „ремонтира” ,за да стане добро и всчико, което те влачи на дъното го изрежи.

Слез от магистралата и намери друг път. Действай! Иначе с теб скъпи приятелю и читателю ще си останем само положително мислещи мечтатели в депресия. Не забравяй, че всяко нещо, което правиш днес, подготвя живота ти утре.

Автор Вери Уайт

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *