kak-da-izlekuvame-surceto-i-dushata-evolife.bg

Какво правите, когато животът ви подхвърля трудности? Когато чувствата пронизват сърцето и душата ви? Когато, това което изпитвате изсмуква силите ви? Седите и искате да се помръднете, да изкрещите или просто да направите нещо, но се чувствате празни….сякаш силите ви са изчезнали!

Седите там, другите ви виждат, като завършен човек, а отвътре чувствате, че се разпадате… изгаряте от желание да се вземете в ръце, но се чувствате безпомощни пред чувствата, които са ви обзели…. Иска ви се да сграбчите това ужасяващо чувство и да го изтръгнете от гърдите си, да го хвърлите на земята ислед това да го стъпчете… да го накарате да се чувства по начина, по който то ви кара да се чувствате!

Нещо ви изгаря отвътре, а вие се надявате, че болката ще има милост и просто ще ви остави…. Ще ви позволи да си живеете живота, но осъзнавате, че тя е вътре във вас и независимо колко ви се иска, няма изход! Оставате само вие и чувствата ви!

Седите тук, чувствайки се безпомощни, а болката ви превзема! Къде отивате? Какво правите? Посягате да отворите хладилника, за да потърсите комфорт у храната? Самосъжалявате се? Затъвате по-дълбоко, като се депресирате още повече, натъжавате се, самообвинявате се, дебелеете и се разболявате и се приближавате все повече към съществуване, а не живеене?

Вие ще започнете да се лекувате, когато престанете да се съжалявате, простите на тези, които са ви наранили и се научите да прощавате на себе си.

С времето и с малко смелост ще успеете да разкажете историята си без болка в сърцето, болка в душата и без сълзи, стичащи се по бузата ви.

Когато това стане вие ще знаете, че изцелението е започнало.

Вижте още: Отвори душата си за нов живот

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    116
    Shares
  • 116
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *