kak-da-razpoznaem-zlobnite-hora-evolife.bg

Може би не можете да си представите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка съзнание, разпространява лъжи и измислици, за да унищожи нечия репутация или се прави, че е нещо, което не е, с цел да навреди на другите (физически, материално, емоционално…). Въпреки това, за съжаление знаем, че такива хора съществуват.

Следващите 5 признака показват, че имате работа с хора с „развалено“ сърце, ако разпознаете някои от тях, би било добре да се отдръпнете от такива хора.

1. Хората с лошо сърце са специалисти в заблуждаването, спорове и разпри. Те:

– Извъртат фактите

– Лъжат

– Бягат от отговорност

– Отричат реалността

– Измислят истории

– Запазват информацията за себе си

2. Хората с лошо сърце са експерти в измамите над други хора с „красиви думи“

Но ако погледнете плодовете на техния живот или ако заслушате техните думи, ще видите, че такива личности никога не се промят, не порастват и не се развиват.

Техният живот е илюзия, а душевната им храна е страданието на другите хора.

3. Хората с лошо сърце винаги искат да контролират другите хора, а те сами по себе си са най-големият авторитет.

Отхвърлят обратна информация и градивна критика, сами създават правила, по които живеят, не обръщат внимание на моралните норми.

4. Хората с лошо сърце често играят на симпатиите на добродушните хора с цел да ги заблудят

Това изглежда така: търсят милост, а самите те не я предоставят.

Търсят топлина, прошка и интимност от човека, към който са съгрешили без съпричастност към болката, която са причинили и без истински намерения да се опитат да поправят това, което са направили или да се опитат да върнат изгубеното доверие.

5. Хората с „развалено“ сърце нямат съзнание и не знаят какво е разкаяние.

Дори и нямат намерение да се опитат да се борят срещу своята злоба – всъщност, те живеят в нея под маската на определен благороден характер.

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си.

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
  736
  Shares
 • 736
 •  
12 Responses to Как да разпознаем злобните хора: 5 признака на хората с лошо сърце
 1. Не на злобата 08.05.2016 at 10:48 Отговор

  Не съм съгласен, че нямат съзнание – имат, защото човек без съзнане е в кома. Уви, всичко вършат съвсем съзнателно гадовете.

 2. Нека бъда злобен и с лошо сърце!
  – Извъртат фактите (Когато не ти изнася винаги някой извърта фактите)
  – Лъжат (Горната обосновка важи и тук)
  – Бягат от отговорност (Когато обясняваш на някой глупак нещо, което акъла не може да му го побере… от отчаяние не ти остава друго освен да избягаш)
  – Отричат ​​реалността (Всеки живее в собствен свят… когато имаш олигофрен срещу теб е нормално някой да отрича крайно шизофренните му прояви)
  – Измислят истории (Плиткоумието и тесния мироглед ограничават възприятията (на идиотите) до толкова, че когато срещу тях има адекватни доводи противоречащи и отричащи малоумието им е нормално да твърдят, че фактите са измислени истории)
  – Запазват информацията за себе си – (Винаги трябва да държиш един коз в ръкава си… )

  • Ивелина Кръстева 18.07.2016 at 9:19 Отговор

   Булшитс! Добрият човек не извърта като не му изнася, а си го казва в прав текст! Не лъжат, защото лъжата лъсва винаги! Бягането от отговорност е предшествано от поемането на такава! А един истински човек поеме ли отговорност или ангажимент, си го изпълнява! Разни елементи, които много плямпат, измислят и се прикриват, са изключително неприятни сами по себе си, без да включваме по-горните им негативни черти.

  • Светлин Изворски 25.10.2016 at 15:13 Отговор

   точно това е.. хората без интелект се смятат за добри а другите за зли- това е от малоумие.. а иначе доказано е, че добри или лоши хора не съществуват.. един и същи човек в две различни ситуации не можеш да го познаеш.. например с пари или без пари.. беден или богат.. с оръжие или без.. издразнен или успокоен.. спечелил или загубил.. шефче или подчинен.. безкрайни са на примерите..

 3. Простотии!

 4. Портретът на моя началник.Душевно нечистоплътна личност

 5. Сега трябва да побликуват статия за хората, които са били жертва на такива злобни сърца. Все пак трябва да се знае как да продължиш да жшвееш след такова съжителство.


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *