kak-zakona-na-privlichaneto-da-raboti-za-nas

Защо Законът на Привличането не сработва при повечето хора?

Дори ако използвате мантри и се убеждавате вътрешно в нещо, това което ще се прояви в крайна сметка са вашите истински вярвания.

Например, ако се надявате да привлечете богатство и изобилие, но подсъзнанието ви продължава да се фокусира върху нещата които ви липсват, то ще привлечете не богатство, а още неща, които да ви липсват. В този случай вие не получавате това, което желаете, а напротив продължавате да обременявате подсъзнанието си с неща на които не обръщате необходимото внимание. Това е основната причина, поради която Законът на Привличането не действа при повечето хора.

Как да направите така, че Закона на Привличането да работи за вас?

Благодарение на водещите медии, рекламите и стреса от ежедневието, нашите умове са настроени да живеят в страх или липса на изобилие. Тези мисли и чувства често остават скрити в нашето подсъзнание, което засилва допълнително страховете или липсата на изобилие.

Ключът за преодоляването на тази ситуация е да се настроите и твърдо да вярвате на постоянните си позитивни убеждения. Преди всичко трябва да спрете разпространението и да ограничите влиянието на страховете и съмненията, които изпитвате в момента.

За повечето хора това е много трудна задача. Изисква се много силно съзнание, за да се справите с всяко едно предизвикателство.

Един лесен начин да използвате убежденията е като си ги записвате на лист всеки ден по 10 пъти. Може да ги изкажете и силно на глас, това също помага. Най-важното е да вярвате повече от всичко в това, което искате да ви се сбъдне.

как-да-направим-така-че-закона-на-привличането-да-работи-за-нас-evolife.bg

Може да отидете и още една крачка по-напред, като правите положителни убеждения за цялата планета. Например: „Всички ние живеем в изобилие, просперитет и добро здраве!“. Няма ограничения в това което искате да ви се сбъдне, затова помогнете на света да стане един по-добър дом за всички нас.

Забравете за извиненията

Най-лесно е да се каже: „Законът на Привличането не действа“ или „Законът на Привличането е поредната тъпотия на New Age хората“, но по света има хиляди, хиляди хора, които могат да потвърдят, че Законът на Привличането наистина работи.

Съзнанието и мислите ви са много по-мощни, отколкото си представяте. Ето защо е изключително важно да се свързвате с колкото е възможно повече единомишленици и да се въздържате от гледането на телевизия.

Повярвайте в себе си и почнете да сбъдвате желания от вас живот!

Вижте още: ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ НЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛИ

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *