modeli-ot-minaloto-razberete-bivshite-si-jivoti-evolife.bg

Вашата рождена карта е разделена на различни зони, познати като „домове“. Те са еквивалент на различните сфери от живота. Всички домове имат кармична жилка в себе си, но някои от тях са по-силно кармични. Например, Втори дом в картата сочи кармичните ресурси, с които сте дошли в този живот (така да се каже, това са парите във вашата кармична кредитна карта, които да похарчите). Планетите, разположени тук, показват таланти, умения и ресурси, които сте натрупали в други животи. Ако сте някой, който може да визуализира нещата и те веднага да се случват, или който открива, че парите или помощта идват точно в подходящия момент, вероятно имате тук Юпитер и сте работили върху изобилието в миналото…

Шести дом в картата сочи вашата „телесна карма“, болестта на душата. Например, ако се върнем към примера с Плутон-Луна и го поставим в този дом, това може да е „гинекологична карма“ или спомени от минали животи, когато е имало смърт при раждане. Сатурн в шести дом често сочи някаква хронична болест. Ако Плутон или Нептун са тук, болестта почти със сигурност има силни кармични причини, които ще бъде трудно да бъдат открити в рамките на този живот. Когато Юпитер е в шести дом, особено в аспект със Сатурн, почти със сигурност е имало злоупотреба с тялото в една или друга форма (например преяждане).

Седми дом е на взаимоотношенията (взаимоотношения в най-широкия смисъл на тази дума). Това насочва към записи от по-далечното минало и указва за проблеми, върху които трябва да работите в настоящето. Ако Нептун е тук, докато търсите перфектната любов, вие може да страдате от илюзии и делюзии, идващи от миналото. Нептун обикновено показва, че има поне няколко воала, които трябва да бъдат махнати. Ако Плутон е тук, вие ще пожънете последствията от древни битки за власт.

Най-кармичният от домовете е дванайсти дом. Когато потеглим към нашето пътешествие в инкарнацията ние заставаме на Асцендента и се оглеждаме наоколо. Дванайсти дом е точно зад нас. Този скрит дом сочи дълговете по нашата кредитна карта. Която и планета да е поставена тук, тя има кармичен урок за нас. Имаме проблеми, свързани с качествата на тази планета. Така например, Марс е агресията и себеутвърждаването, Венера е любовта и еротизма, Меркурий е умът и комуникацията.

Това е един от домовете, който може да ви даде индикация къде сте били в миналото. Ако Уран е тук, вие сте били част от много бунтове и революции. Например при потопа на Атлантида или Френската революция. Забелязала съм много силна корелация между хора със спомени за свещенослужители, особено в Египет, ако Юпитер се намира в дванайсти дом. Ако Плутон или Слънцето се спотайват тук, ние може да очакваме спомени от това да сме били „важни“. Крал, Император, Папа, Кардинал, Генерал или всяка от по-малките манифестации на тези роли подхождат. Плутон тук често е бил лекарят или лечителят  в миналото и може да носи призванието или скритите таланти в настоящето, но Плутон също така е свързан и с войната. Плутоновата сила се случва зад сцената.

Хора със Слънце в дванайсти дом са имали важни позиции в миналото, но сякаш са обречени в тоя живот да не получат признанието, което заслужават. Сякаш този път те трябва да преживеят това да са анонимни като баланс на славата и хвалебствията, които са получавали в миналото. Например, една опера певица със Слънце в 12-ти дом беше изключително надарена, но никога не успя да получи централна роля, винаги беше поддържащата, никога не беше звездата.  Когато отива в Русия тя се разпознала в стара книга. Тя е била певица в края на века, която се е радвала на огромна слава и възхищение в Париж. Тя вече е била вкусила какво означава успехът.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *