neka-lubovta-ni-kum-sebe-si-bude-silata-evolife-bg

Нека силата на любовта ни към себе си бъде толкова силна, че да не се нуждаем да живеем според мнението на другите.

Нека изцяло се доверяваме на себе си, за да направим изборите, които трябва да направим. С любовта към себе си ние повече не се страхуваме да се изправим пред каквато и да била отговорност в нашия живот или пред каквито и да било проблеми и да ги разрешим още с тяхното появяване. Каквото и да искаме да постигнем, нека това бъде направено със силата на любовта към самите себе си.

Започвайки от днес, помогни ни да обичаме себе си толкова много, че никога да не поставяме себе си в обстоятелства, които са насочени срещу нас. Ние можем да живеем живота си бидейки себе си, без да претендираме да сме някой друг само за да ни приемат другите хора. Ние повече не се нуждаем другите хора да ни приемат и да ни казват колко сме добри, защото ние знаем какви сме. Със силата на любовта към себе си нека се наслаждаваме на това, което виждаме всеки път, когато се погледнем в огледалото. Нека на лицето ни има една голяма усмивка, която да увеличи нашата вътрешна и външна красота. Помогни ни да почувстваме толкова силно любовта към себе си, че винаги да се наслаждаваме на собственото си присъствие…

Нека обичаме себе си без осъждане, защото когато осъждаме ние носим упрек и вина, изпитваме необходимост от наказание и забравяме любовта Ти. Укрепи волята ни да простим на себе си в този момент. Изчисти умовете ни от емоционалната отрова и себеосъждане, така че да можем да живеем в пълна хармония, мир и любов.

Нека любовта ни към себе си бъде силата, която да промени съня за нашия живот. С тази нова сила в сърцата ни, силата на любовта към себе си, ни позволи да трансформираме всички взаимоотношения, които имаме, започвайки от взаимоотношенията със себе си. Помогни ни да се освободим от всякакви конфликти с другите. Нека бъдем щастливи от това да споделяме времето си с нашите любими и да им прощаваме за всяка несправедливост, която усещаме с ума си. Помогни ни да обичаме себе си толкова, че да можем да простим на всички, които някога са ни наранили…

Дай ни кураж да обичаме семейството и приятелите си безусловно и да променим взаимоотношенията си с тях по възможно най-позитивния и любящ начин. Помогни ни да създадем нови канали на общуване във връзките, които имаме, така че да няма война за контрол, да няма печеливш и губещ. Нека заедно работим като отбор за постигане на любов, радост и хармония.

Нека нашите взаимоотношения със семейството и приятелите се основават на уважението и радостта, така че да нямаме нужда да им казваме как да мислят и какви да бъдат. Нека нашата романтична връзка бъда най-прекрасната връзка. Нека се радваме на всеки момент, който споделяме с партньора си. Помогни ни да приемаме другите просто такива каквито са без да ги осъждаме, защото когато ги отхвърляме , ние отхвърляме себе си. Когато отхвърляме себе си, ние отхвърляме Теб.

Вижте още: Мисли носещи изцеление, душевен мир и вяра в себе си

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    29
    Shares
  • 29
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *