zdrave-ot-prirodata-borov-prashec-i-bambuk-new-era-evolife.bg

Здраве на клетъчно ниво – какво е това?

Знаем, че човекът е много сложен и гъвкав механизъм. Известно е също, че нашият организъм, представляващ едно цяло, е настроен за самолечение, при условие че клетките на нашето тяло получават всички необходими биологично активни вещества. Въпреки това, в съвременните условия, за да осигури на тялото си с всички необходими не просто, в резултат на което ние не получаваме необходимите вещества. Преживяваща дистрофия, клетките на нашия организъм не се справят с възложените им функции, метаболитните и регенеративните процеси са нарушени, в резултат на което всички тъкани, цялото тяло, целият организъм започва да функционира в патологичен режим. Всяка болест започва с клетка.

Ако му дадем необходимите хранителни вещества, тялото ни ще започне да възстановява здравословния си поминък-процесът се подновява и Реставрирано се полага в природата му. Как да предоставим на клетките на нашето тяло с всички необходими? Природата ни е дала тази възможност. В резултат на научноизследователска и развойна дейност, извършвана от нова ера, е създадено уникално лекарство от бор прашец „обществено достояние“, съчетаващо свойствата на хранителни продукти и лекарства! Препаратът е изработен от смес от боров прашец от уникални китайски борови дървета, 95% от които растат в Китай. В това видео ще научите подробно състава на боров прашец на „GUOZHEN“, свойства и многообразното му приложение. Продуктът на New Era боров прашец съдържа всички хранителни вещества, необходими за дълъг и здравословен живот.

Лабораторните тестове потвърдиха, че боровия прашец съдържа повече от 200 известни биологично активни и хранителни компоненти. Боровия прашец на New Era се нарича „малък естествен килер на здравето“, съдържа хранителни и биологично активни вещества, като аминокиселини, витамини и минерали, ензими, флавоноиди, нукленови киселини, ненаситени мастни киселини, хранителни влакна и т. н. всички те са рационално комбинирани. Осигуряване на пълен набор за клетъчно хранене и премахване на потенциалната заплаха от клетъчно гладуване, регулира функциите на тялото, увеличаване на имунитета, създаване на имунна бариера и Укрепване на постоянната защита на нашето здраве.

Предлагаме ви да подсилите гамата си от здравни продукти с  ексклузивни продукти на базата на боров прашец и бамбук.

borov-prashec-cena


Повече за БОРОВ ПРАШЕЦ „GUOZHEN“ можете да научите на сайта дистрибутор на Нова Ера – prashec.bg   , 
където можете също да да поръчате хранителната добавка, а също и да кандидатствате за партньорство.

 

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    10
    Shares
  • 10
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *