kak-da-razberem-dali-vrazkata-vi-e-popadnala-v-rutinata-evolife.bg

Рутината е нещо, което завършва с инсталирането в повечето отношения на двойката. Всъщност ние търсим това състояние, което е нашата зона на комфорт, където се чувстваме по-спокойни и облекчени. Въпреки това, ако си позволим да попаднем в тази ситуация, връзката може да бъде незадоволителна и скучна .

Времето минава и не осъзнаваме, че сме се изоставили от ежедневието и монотонността. Също така този момент може да бъде симптом на пренебрегване на връзката , затова трябва да се събудите и да промените ситуацията.

За да сме по-наясно със ситуацията, с която се сблъсквате в момента с партньора си , ние ви препоръчваме да вземете този прост тест, който ще ви даде ориентация дали наистина сте се отказали от обичайната практика или все още запазвате искрата да продължите да се наслаждавате на връзката. 

Тест за рутината в двойката

 1. Считам, че разговорите на партньора ми са склонни да се повтарят. V – F
 2. Уикендите се оказват същите. V – F
 3. Начинът, по който се обличам с партньора ми, винаги изглежда същото. V – F
 4. Моят партньор вече не ме изненадва. V – F
 5. През по-голямата част от времето прекарвам със своя партньор скука. V – F
 6. В нашите сексуални взаимоотношения липсва импровизация, те винаги са едни и същи. V – F
 7. Нещата, които съществуват общо между моя партньор и мен, остават същите. V – F
 8. Обикновено не виждам сексуалната привлекателност на моя партньор. V – F
 9. Когато излязохме на разходка или вечеря заедно, ние завършихме със същите стари разговори. V – F
 10. Не се чувствам мотивиран да пътувам с моя партньор. V – F

Резултат от теста:

Запишете точка за всеки верен отговор, на който сте отговорили. Ако резултатът ви е 5 или повече точки , възможно е връзката ви да е попаднала в рутината. Ваша е отговорността да излезете от тази ситуация, за да можете да запалите пламъка на страстта.

Изненадайте партньора си, дръжте се да правите неща, които не сте правили дълго време. Изследвайте нови усещания и продължавайте да се учите един от друг. Не позволявайте на монотонността да разруши връзката ви.

Ако сте получили оценка по-малка от 5 точки , връзката ви е все още активна, с искрата, за да продължите да живеете в специални случаи. Не пренебрегвайте себе си и продължете да поддържате интерес, култивирайки възхищение и взаимна привързаност.

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
 •  
 •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *