razlikata-mejdu-sronite-izvezdnite-dushi-evolife.bg

Сродната Душа идва в животите ни за да отработим много шеметно и скорострелно тежки кармични ситуации – еднакво натрупани от миналите ни житейски опитности, еднакво създадени в настоящия. Срещата със Сродната Душа е… болка и изпитание след изпитание. Тя е онова нещо, чрез което трябва да се научиш да балансираш в съответни трудни и тежки житейски ситуации, свързани със съответния партньор, както и да се себеусъвършенстваш във възможно най-високата и висша за теб духовна степен, или ниво. Сродните Души продължават да се прераждат, докато не се шлифоват окончателно като диаманти за срещата със Звездните си Души. Никога не бъркайте едното с другото, защото това предполага снизхождане на Душата и спиране на нейното духовно развитие.

А срещата със Звездната Душа е изпълването в тотална хармония на цялостта в ИН и ЯН. Това са изключително редки срещи, които невинаги завършват със семеен съюз, но в последното си прераждане партньорите се сливат в тази цялост и отлитат заедно към измерението на Слав. От първоначалното единство на битието е тръгнало раздробяването и резсейването на съществата, и в края на краищата се е разделила на две половини самата Душа.

Поради това всяка половина, движима от Любовта, търси своята втора половина, било то на земята или на небесата, и това търсене понякога е безнадежно…Доколкото Душите-Звездни половинки в самото началото на Пътя си са много сходни, се оказва, че след това всяка една от тях, е необходимо първо да мине по своя път, за да могат в последствие те да се допълнят една друга. Идентичността и взаимното допълване – това са две движещи сили, и двата стълбта на Любовта. За да бъде съвършено едно същество, тези две половини трябва да се слеят в едно цяло.

Вижте още: Истинската сродна душа

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    6
    Shares
  • 6
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *