слушайте-себе-си-evolife.bg_

Какво е полезно… вредно…, защо някои пушат и са младолики…, кожата им блести, макар да се смята, че при пушене кожата става бледа и жълтее.

Някой много пие, а умира като падне от печката в съня си.По

сле при аутопсията виждат млади и чисти като у дете органи и човекът няма никаква болест (това е реален случай с мой роднина).

Някой яде сладки неща и слабее от тях, друг яде малко и постоянно пълнее (и това са също реални примери от моя опит).

Защо са такива резултатите?


Много просто… няма значение, какво ядете, колко пиете, и с какво се занимавате… реални са само.

Енергиите, които са във вас и около вас, и как ги наричате…
Смятате, че месото е вредно… да… за вас е вредно… смятате, че пушенето е ужасно… да, за вас е ужасно… не пушете. Но всички тези принципи важат само за вас… разбирате ли?

Осъждането, неразбирането на другия човек, са празни приказки, вие не можете да съдите никой, ако не сте самия човек…, няма лошо, добро, няма неправилно и правилно… това са все думи… заредени с вашата енергия… и законът на привличането, за който сме говорили вече, работи именно на този принцип… всички ваши усещания се материализират.


Ако говорим честно – аз не обичам сладко… но знам точно, че ако си хапна сладко вечерта… на сутринта кантара ще показва минус в килограмите… знам точно, че когато взаимодействам с енергията на червено сухо вино, моята кожа сутрин свети и изглежда прекрасно.

Погледнете на нещата от гледна точка на енергиите… сами разбирате, че на едни действа едно, на друг друго…, защото вие така го чувствате. А не защото така ви казват от телевизора…


Погледнете храната, вещите, пиенето и почувствайте, как е за вас всичко това…, каква енергия има…, какви са ви усещанията… и слушайте само себе си.
Пожелавам ви вълшебен живот…, той наистина е такъв!!!

Вижте още: Слушайте гласът на сърцето си! Как да чуем вътрешния си глас?

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *