за-да-разцъфтите-и-преуспеете-evolife.bg

За да разцъфтите и преуспеете, вие трябва наистина да обхванете и заредите с енергия концепцията, че вашето физическо превозно средство – тялото, което обитавате – е с неоценима стойност. Вие трябва да приемете своята собствена ценност и да пожелаете да бъдете в състояние да почувствате истинска любов и благодарност за това, което сте – това е основният ключ за отварянето на вратите на промяната и за привличането на най-добрите преживявания, които животът има да предложи.

Любовта, която търсите от другите, трябва да бъде генерирана от вас, за вас. Когато почувствате истинска любов към себе си, вие сте свързани със и допринасяте за енергията на жизнената сила, която поддържа цялото творение; това е великият дар, който имате да предложите на света – ваша собствена версия на честотата на любовта. За да култивирате едно взаимоотношение на любов със себе си, отделяйте време всеки ден – сутрини вечер, – за да седите или стоите пред огледалото в течение на пет-десет минути и да осъществите среща очи в очи със себе си.

Взирайте се спокойно в очите си и поддържайки пряк зрителен контакт, отворете своето сърце и си кажете, че се обичате. Повторете фразата “Обичам те” на глас докато продължавате да се вглеждате дълбоко в огледалното отражение на своите очи. Наблюдавайте своите ириси и зеници и оставете чувствата, които тези думи извикват да потекат във вашето тяло, като топла слънчева светлина, танцуваща през дълбините на гората. Докато участвате в това упражнение, трябва да наблюдавате и своите действия и реакции на вашите послания на любов. Появяват ли се в огледалото различни версии на вас самите? Усмихвате ли се? Или срещате някого, който ви кара да сведете поглед и да гледате встрани? Има ли част от вас, която не приема любовта? Какво прави тялото ви? Появяват ли се някакви сълзи, които да стопят печатите на вашите спомени? Сдържате ли дъха си, или дишате продължително и дълбоко? Как се чувствате в резултат от това, че умишлено сте отделили време за да си кажете, че сте обичани?

Вижте още: Какво е по-важното за да си здрав и успешен

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *