za-polujitelna-promqnata-v-jivota-evolife-bg

Този ритуал води до премахване на поредицата от негативни обстоятелства в живота и обръщане на късмета в наша полза. 
Изпълнява се два пъти и обезателно при затъмнение – слънчево или лунно, което е свързано с факта, че тези дни са определящи по отношение на всичко случващо се. 

При лунното затъмнение се премахват вътрешните фактори, които възпрепятстват благоприятното развитие в живота: комплекси, страхове, обиди, безпокойства, вредни навици- като цяло се изчиства подсъзнанието;
При слънчевото затъмнение се променят външните обстоятелства.
Три дни преди ритуала се приема само постна и крайно опростена храна.

Ако затъмнението е вечер трябва в деня на ритуала да се вземе три пъти през деня /сутринта, на обяд и вечерта/ контрастен душ, като шест пъти се редува горещата и студената вода. Когато затъмнението е сутринта или през деня, тогава в зависимост от времето се взима контрастен душ един или два пъти.
Преди лунно затъмнение контрастния душ започва със студена вода, а преди слънчево затъмнение – със гореща вода.

Един час преди затъмнението, бавно на малки глътки се изпива чаша светена вода.
След това на пода се разстила нов чаршаф. От двете страни на покривката се нареждат нечетен брой църковни свещи, така, че да образуват нещо като коридор . След това застанете пред огледалото и известно време се вгледайте в собственото си отражение като се постарайте да го запомните.

Десет минути преди затъмнението запалете свещите и легнете на покривката със скръстени на гърдите ръце. Визуализирайте собственото си изображение от огледалото и се постарайте да отнесете към него всичко, което ви пречи в живота: хора, събития, черти от характера, обстоятелства и неприятни случки. Когато приключите с това зареждане, започнете мислено да смалявате изображението, докато стане малко като точка и си представете, как рязко и бързо го отстранявате от себе си. Станете, изгасете свещите и отново вземете контрастен душ, по посочения по-горе начин.

Желателно е след ритуала да не се приема тежка храна и задължително си отделите време, през което да поспите.

Следващите три дни са период на адаптация към новото състояние – вероятно е дори да са болезнени. Събитията, които ще се случат не винаги са приятни, но след тези три дни започва наистина нов, благоприятен период във живота.
Който не е готов за такива неприятни преживявания и промени /не винаги са задължителни да се случат/, е по-добре да не пристъпва към ритуала.

Вижте още: Мисли носещи изцеление, душевен мир и вяра в себе си

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *