zatlasteli-misli-zatlasteli-tela-evolife-bg

Има пряка връзка между мислите ни и действията ни. Мислите резонират във всяка една сфера в живота ни, като го създават и променят непрекъснато. Това, което мислим се отразява и на нашите тела!

Забелязвате ли, че ако мислим че сме дебели обикновено ставаме такива! Ако мислим лошо за тялото си, то реагира я с болест, я с кило отгоре, я с някой обрив…

Излишните килограми показват няколко неща. Първото е, че много излишна плът служи като защитна броня. Много хора се хранят на емоционална основа, без изобщо да са гладни те самите. Гладни са емоциите им. Емоции като страх, гняв, неодобрение най-често на собствената личност… И в резултат от прекаления емоционален глад идват прекалените кила.

Бронята от излишните кила се използва и от чувствителните хора, които приемат всичко твърде лично. От страхливите също. Задържаните обиди също оставят килца. А да и чувството за вина…

Другата причина за излишните килограми е задържането на зловредни мисли в главата, което води до запушване на циркулацията на енергия в тялото на тялото. Блокираните мисли в тялото ни блокира самото тяло.

Ако имате проблем с теглото обикновено се оказва проблем с главата. Затова вместо да се подлагате на безумни диети, подложете се на преосмисляне на мислите си.

затлъстели-мисли-затлъстели-тела-evolife.bg

Вижте още: Какво представлява кармичния възел?

Споделяйте с приятели на воля:
 •  
  4
  Shares
 • 4
 •  
7 Responses to Затлъстели мисли – затлъстели тела
 1. Daa, физиката изразява психиката! Даже някъде чувах женските дебелинки на съответни места какво точно отношение към Живота изразяват – знаете ли къде да прочета?

  • Elina Spasova Chaneva 01.06.2016 at 10:04 Отговор

   Ако искаш и аз мога да ти спретна една тъпа статия с подобни теории
   ,ще е много интересна .

  • Yulia Dimitrova-Jamieson 01.07.2016 at 14:10 Отговор

   Не знам, но знам от Луиз Хей, че дебелите бедра са гняв. Но ми е интересно да разбера и за останалите части. По принцип и тя казва, че излишните килограми са свързани със страх, когато човек се чувства несигурен, при стресови житейски ситуации трупа килограми. Всъщност за това пишат много автори. Жена с широк ханш и бедра може да износи и роди здраво бебе дори и ако гладува, това е медицински факт.

 2. Затова ли лекарят ми, който е най-точният и кадърен специалист, който познавам, има излишни килограми? Щото определено не бих го нарекла човек със затлъстели мисли. Стига с тези глупости, хора, осъзнайте се.

 3. Tanya Georgieva Raykova 05.06.2016 at 7:19 Отговор

  познавам чудесни, прекрасни и добри хора с наднормено тегло, весели, любящи и енергични, и разбира се обратното затлъстели мисли в божествени тела…. има истина в думите, че милите отразяват и предопределят животът ни, дори телата ни,здравето, но сякаш не сте успели да формулирате вярно онова което искате да кажете, или още не сте научили как и защо едното взаимодейства с другото и набързо сте се изказала неподготвено.

  • това че познавате такива добри хора не означава че знаете какво им е в главата.

 4. По тази логика хората с анорексия трабва да се приемат за съвършени,така ли?


[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *